Sound & Energy Healing

Met een kop thee bespreken we eerst kort waar je precies voor komt; Kom je puur voor de rust en ontspanning? Wil je een bepaalde kwaliteit steviger in jezelf verankeren? Heb je behoefte om dieper in je lijf te zakken? Zijn er specifieke aandachtspunten? Nadat we afgestemd hebben, ga je ontspannen liggen op een matras op de grond (met kleding aan). Dan geef ik je een Sound & Energy Healing waarbij ik een combinatie inzet van reiki door middel van handoplegging en de helende werking van klank. Ik gebruik hierbij onder andere mijn stem en verschillende instrumenten, zoals kochi gong, klankschaal en drum. Daarnaast maak ik intuïtief gebruik van orgonite piramides en edelstenen ter ondersteuning van de healing. Deze plaats ik bijvoorbeeld op een bepaald lichaamsdeel of bij je voeten of hoofd. Na afloop van de behandeling is er ruimte om kort de ervaringen tijdens de behandeling te bespreken. Maar afsluiten in stilte mag natuurlijk ook. We stemmen in het moment af wat goed voelt. 

 

Reiki betekent in het Japans 'universele levensenergie'. Door middel van handoplegging wordt deze levensenergie geconcentreerd doorgegeven. Reiki zorgt voor een betere doorstroming van de energie waardoor vastgezette blokkades los kunnen komen en er een nieuwe balans kan ontstaan op lichamelijk, emotioneel en mentaal vlak. Ik werk al bijna 20 jaar met reiki. Mijn ervaring is dat het combineren van reiki met klank een zeer helende uitwerking heeft.

 

Klank bestaat uit trillingen welke diep in je lichaam doorwerken. Je lichaam bestaat voor zo'n 70% uit water. Als je een steentje in het water gooit, ontstaan er rimpelingen die zich over het water uitspreiden. Zo ongeveer werken klanken en trillingen ook door in je lijf. Je lichaamscellen resoneren mee op de trillingen die een weg zoeken door het water van je lichaam. Hierdoor kunnen vastgezette emoties en spanningen op een zachte manier in beweging worden gebracht waardoor je energie beter kan doorstromen en er ontspanning, rust en balans ontstaat in je lichaam. 


  

Tarieven

Een individuele sessie van 1 uur kost 50 euro, een sessie van 1,5 uur kost 65 euro.