Galactic Astrology

Ontdek jouw verbinding met de sterren en de Star Nations

 

Altijd al nieuwsgierig geweest naar je thuisplek tussen de sterren? Heb je ook op andere sterren en planeten geleefd? En hoe kunnen je connecties met de Star Nations-sterrenrassen je helpen bij het helen van zielswonden of bij het leven van je hoogste levensdoel?

 

Aan de hand van je geboortedatum, -tijd, en -plaats kan ik voor je opzoeken hoe de planeten op het moment van jouw geboorte uitgelijnd waren met verschillende sterrenstelsels. In een geschreven 'Starseeds rapport' zal ik voor je inzoomen op een deel van deze uitlijningen en hier een interpretatie van geven. Ik zal in ieder geval kijken naar het sterrenstelsel waar je je eerste incarnatie hebt gehad; de geboorte van je Ziel in fysieke vorm. Ook kijk ik naar de sterren waar je je meest recente incarnaties hebt gehad. Afhankelijk van wat in jouw geboortehoroscoop het sterkst naar voren komt zal ik inzoomen op een stuk wat iets zegt over je diepste zielswond, je schaduwkant of je karmische taken en levenslessen. Ook zal ik ingaan op wat volgens de sterren jouw galactische missie op Aarde is en welke verbindingen met Star Nations hierop de meeste invloed hebben.

 

Interpretaties van je geboortegrafieken baseer ik op de kennis die ik heb opgedaan middels een opleiding bij Julia Balaz, de werken en leringen van onder andere Elena Danaan, Lyssa Royal-Holt en Pam Gregory, en door mijn persoonlijke onderzoek naar, en verbinding met de sterrassen, Star Nations.

  

Kosten

De kosten voor een persoonlijk starseeds rapport zijn 125 euro. Hiervoor heb ik je geboortedatum en -plaats nodig, en ook zo nauwkeurig mogelijk je geboortetijd. Momenteel is er voor het schrijven van een Galactic Astrology rapport een korte wachttijd (van een paar weken).  Ik kan het rapport in het Nederlands of Engels schrijven.