Orgonite Kettinghanger

Bear Medicine

 

Deze hanger bevat: thuliet, kunziet, rozenkwarts en boomagaat.

 

Thuliet stimuleert levenskracht, passie en het genieten van het leven. Hij stimuleert wilskracht en creativiteit en helpt ons meer in harmonie met onszelf en anderen te komen. Energetisch resoneert de steen met de levengevende en voedende kracht van de baarmoeder.


Kunziet met zijn zachte, liefdevolle energie brengt je overgave aan het goddelijke. Het kristal brengt heling in negatieve gevoelens en geeft inzicht in je eigen processen, allen bezien vanuit een hoger licht. Het is een steen van introspectie. Ook beschermt het je aura tegen negativiteit en energieën van anderen, maar beschermt en heelt je ook bij het transformeren van oude karmische stukken. 

 

Boomagaat is een krachtige aardegenezer. Hij zorgt voor een krachtige verbinding met de voedende energie van de natuur en natuurgeesten, herstelt en revitaliseert levenskracht en doorzettingsvermogen, en geeft een gevoel van veiligheid. 

 

Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen opent het hart om liefde te ontvangen en te geven, en het bevordert eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts helpt je de gave van het hart te vinden.

Naast deze steensoorten bevat de hanger koper, brons en messing. Deze metalen zorgen ervoor dat de kracht van de stenen versterkt naar de omgeving en de drager wordt afgegeven.

 

Afmeting

De hanger is ongeveer 1,5 cm hoog, heeft aan de voorkant een doorsnede van 5,5 cm, en weegt ongeveer 75 gram.

 

Kosten

De hanger kost 80 euro. Dit bedrag is exclusief verzendkosten, ophalen kan ook.

Bij interesse kun je me een mailtje sturen.