Shamanic Healing & Sound Healing

Bij mij kun je voor twee vormen van energetische healing terecht.

 

De ene vorm is een typisch sjamanistische healing met de energie van het totemdier Hert. Deze vorm van healing heb ik geleerd van de Chief van de Susquehannock Tribe, een Native American stam. Het is een prachtige vorm van healing waarbij ik me openstel voor het Hert om zijn/haar energie door me heen laat stromen om de healing uit te voeren. Hert is een totem met een hele liefdevolle zachte, maar ook krachtige energie. Je kunt er hier meer over lezen.

 

De andere vorm van healing is een sound & energie healing. Hoofdmoot hierbij is de combinatie van handoplegging (reiki) en het gebruik van verschillende instrumenten en klanken met mijn stem, om je in ontspanning te brengen en vastgezette energie in je lichamen weer in beweging te zetten. Ik maak ook gebruik van edelstenen en orgonites. Je kunt er hier meer over lezen.

 

Klik hieronder voor meer informatie over...

Klik hieronder voor meer informatie over...