Recensies

"Ik kan bij Rheatanya terecht met complexere vraagstukken. Ze ontvangt mijn vraagstukken zonder oordeel en helpt me om mijn problemen vanuit een breder perspectief te zien, en los te komen van mijn eigen oordelen over mezelf of over het probleem. Dit werkt voor mij heel verruimend en heeft me geholpen op mijn pad naar meer liefde voor mezelf."

Janna van Leeuwen

 

 

"Rheatanya heeft me liefdevol begeleid toen ik in de knoop zat met mijn werk. Ik heb ervaren dat al mijn emoties en gevoelens welkom waren. Ook hebben we gekeken naar mijn huidige situatie en naar hoe ik het graag zou willen. Daarvoor zette ze onder andere creatieve therapie in. De tekeningen maakten duidelijk dat ik een keuze had, hoe de keuzemogelijkheden eruit zagen, en ik koos in die sessie voor de nieuwe situatie waarnaar ik nu handel en leef. Rheatanya zette een bedding neer waarin ik me veilig voelde en dat wat ik ook zou kiezen oké was. Het zou nog even duren, maar het was voor mij een begin naar nieuw werk, waar ik blij van word en ik heb het oude vaarwel gezegd."

Marjolein van den Burgt  

 

 

"Rheatanya heeft mij, in de regressiesessie die ik bij haar had, teruggebracht naar het begin van mijn leven, naar wat zij zo heel mooi noemt: het punt van overzicht. Dat heeft mij geholpen om weer een flinke stap te zetten in zelf-acceptatie. Ik kon namelijk zien waarom dat leven geleefd moet worden. En die zelfacceptatie is de basis van onze zielerust en het fundament voor een liefdevol leven. Het is fijn om zo'n proces juist bij haar te ondergaan, omdat ze zelf die acceptatie en rust uitstraalt en leeft."

Gerard Grimbergen

 

 

"Ik heb Rheatanya leren kennen als een pure oprechte vrouw en coach bij wie ik me gelijk op mijn gemak voelde. Dankzij de sessies heb ik meer helderheid gevonden in wie ik ben en waar ik heen wil met mijn leven en met mijn carrière. Bovenal heb ik ontdekt dat alle antwoorden in mezelf liggen en heb ik weer het vertrouwen in mezelf hervonden."

Bo Kerkmeijer