Orgonite Krachtschijf 8 cm

Reclaim your Energy

 

Deze krachtschijf is gemaakt met de energie van de kaart 'Reclaim your Energy' (uit het kaartendeck 'Beyond Lemuria' van Izzy Ivy). Steekwoorden die hierbij horen: je energie schoon en zuiver houden, in je kracht staan, gegrond zijn, zelfbewustzijn. 

 

De edelstenen in deze krachtschijf zijn zwarte toermalijn en heliotroop.

 

Zwarte toermalijn is één van de sterkste beschermingskristallen. Deze aardende steen beschermt je tegen alle soorten van negativiteit ook tegen elektromagnetische smog, straling, computers en telefoons. Het creëert een verbinding met het basischakra en zet je in je kracht, aardt energie en vergroot de fysieke vitaliteit, waarbij spanning en stress worden teruggedrongen.


Heliotroop heeft uitstekende aardende en beschermende krachten en houdt ongewenste invloeden buiten. Hij kalmeert de geest en heft verwarring op en helpt je aan te passen aan ongewone omstandigheden. Als je geestelijk uitgeput bent, kan hij je van nieuwe kracht voorzien. 

 

Naast de stenen bevat de schijf het symbool de Kubus van Metatron. Behalve dat de Kubus van Metatron de poorten naar andere dimensies opent, werkt het ook reinigend op je chakra's en energieveld. 

 

Verder bevat de schijf koper. Metalen zorgen ervoor dat de kracht van de stenen versterkt naar de omgeving wordt afgegeven.

 

Op de krachtschijf kun je bijvoorbeeld je sieraden leggen, of een fles drinken zetten om het op te laden met de energie deze orgonite. 

 

Afmeting

Deze krachtschijf heeft een doorsnede van 8 cm.

 

Kosten

De schijf kost 30 euro. Dit bedrag is inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor zakelijke aanschaf, en is exclusief verzendkosten voor een brievenbuspakket a €4,10. Ophalen kan ook.