Orgonite  

Krachtschijf Oneness

 

Deze krachtschijf is gemaakt met de energie van de kaart ‘De Cirkel’ uit het kaartendeck ‘Het mystieke sjamanen orakel’. “De Cirkel geeft het een-zijn, het samen verbonden zijn aan. De Cirkel herinnert ons aan de cycli van het leven en het zelf dat zich ontwikkelt, steeds verandert en zich altijd aansluit: de mens, Spirit, de natuur, de kosmos, alles is  verbonden, alles is één.”

 

De stenen in deze orgonite zijn: stilbiet, roze Andes opaal, smaragd en bergkristal.


 

Stilbiet is een creatieve steen die je intuïtie opent en alles wat je onderneemt steunt. Het helpt je om oude bagage los te laten en om het 'nieuwe' te accepteren en te omarmen. Stilbiet versterkt het gevoel van eenheid met alles. Deze bijzondere steen maakt je 'zacht' en brengt je dicht bij jezelf; degene die je in essentie bent, zonder masker. 

 

De zachte Engelenenergie van Roze Andes opaal heelt oude stukjes en brengt er zachte liefde voor in de plaats. De hoge, fijne trillingen van deze opaal zorgen dat je meer begrip en acceptatie krijgt. Het heelt diepe oude stukken en pijnen en verbindt je opnieuw met de tijd van voor Lemurië, toen je nog in de eenheid was, het brengt deze eenheidsenergie in heel je wezen terug. Dit kristal opent met zachtheid je hart en helpt je om je hart open en liefdevol te houden, wat er ook in en om je heen gebeurt.

 

Smaragd is verbonden met Aartsengel Rafaël en geen andere edelsteen trekt zo’n krachtige genezende energie aan als smaragd. Al duizenden jaren wordt deze steen gewaardeerd en hij is doordrenkt van mystieke kennis. Het is een levensbevestigende steen die eenheid en onvoorwaardelijke liefde versterkt. 

 

Bergkristallen zijn zeer krachtige healers en energieversterkers. Het neemt energie op, slaat deze op, laat deze los en reguleert haar, al naar gelang wat nodig is. Helder kwarts belichaamt het concept van helderheid en leert je om een voertuig voor het Goddelijke Licht te zijn.

 

Naast de stenen bevat deze krachtschijf koper en aluminium. Deze metalen helpen om de kracht en energie van de orgonite en de stenen te versterken.

 

Afmeting

De krachtschijf heeft een doorsnede van 13 cm.

 

Kosten

De krachtschijf kost 40 euro (inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor zakelijke aanschaf). Dit bedrag is exclusief verzendkosten voor een pakket a €4,10. Ophalen kan ook.