Source of Life & Balance

Orgonite - Cheops piramide

 

Deze Cheops piramide is prachtig en krachtig en is opgeladen met de energie van Ohm (uit het kaartendeck ‘‘De wijsheid van het Universum’ van Toni Carmine Salerno). Vanuit veel tradities en achtergronden wordt gelooft dat de creatie van het universum zoals wij dat kennen, begon met een geluid. De klank ohm bevat de vibraties van dat geluid. Het is de klank die aan de basis van ons bestaan ligt. En elke keer als we ons verbinden met het ohm symbool, of ohm chanten, maken we een connectie met de eeuwige vibratie die de creatieve bron van energie is achter alles wat bestaat. 


Het ohm symbool is verwerkt in de piramide, aan de basis van de zeven kleuren stenen die bij de zeven chakra’s horen. Deze piramide helpt om de chakra’s in evenwicht te brengen. Van beneden naar boven bevinden zich de volgende steensoorten in de piramide: rode jaspis, bloedcarneool, citrien, groene aventurijn, kyaniet, lapis lazuli en amethist.

 

Rode jaspis werkt op het 1e chakra en is aardend en beschermend. De steen helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het maakt daadkrachtig en helpt je voor jezelf opkomen, in je kracht staan en ergens voor 100% voor gaan. 

 

Bloedcarneool is verbonden met het 2e chakra en werkt aardend, activerend en vitaliserend. De steen werkt opbeurend en motiverend en geeft zelfvertrouwen. Carneool heeft een positieve werking op de geslachtsorganen en seksualiteit.

 

Citrien is verbonden met het 3e chakra en is een zonnige en verwarmende steen. De steen bevordert zelfvertrouwen, zelfrespect, individualiteit, extraversie en stimuleert zelfverwezenlijking. Het geeft energie, levensvreugde en moed, en het trekt geluk, voorspoed, succes, rijkdom en overvloed aan.

 

Groene aventurijn is verbonden met het 4e chakra en helpt je je hart te openen en de liefde te laten doorstromen. Het werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. De steen trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. 

 

Kyaniet is verbonden met het 5e chakra en heeft een kalmerende en evenwichtige werking. Het helpt je de regie over je eigen leven te voeren en om in te zien dat we geen marionetten van het lot zijn, maar onze eigen toekomst vorm kunnen geven. De steen maakt spontaan, empathisch en zet aan tot zelfexpressie en communicatie.

 

Lapis lazuli is een hele spirituele steen en verbonden met het 6e chakra. Het bevordert spirituele kracht, spirituele vaardigheden, astraal reizen, verlichting, wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede. De steen maakt eerlijk, oprecht en helpt innerlijke waarheid te vinden en deze te accepteren. Het helpt je jezelf zijn en je eigen weg te bewandelen.

 

Amethist is verbonden met het 7e chakra en heeft een beschermende en zuiverende werking. De steen bevordert zelfinzicht en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf toe over gedrag dat schadelijk kan zijn en niet in dienst is van je hoogste zelf. Amethist bevordert de intuïtie, spirituele groei en inzichten. 

 

Naast deze stenen en het ohm symbool, bevat de piramide twee lagen aluminium schaafsel, één laag ijzerschaafsel, en in de basis van de piramide een koperen coil om de kracht en energie van de piramide en de stenen te versterken.

 

Afmeting

Dit is een mooie en krachtige piramide heeft een basis van ongeveer 11 x 11 cm en een hoogte van ongeveer 7,5 cm.

 

Kosten

De piramide 'Source of Life & Balance' kost 65 euro. Dit bedrag is exclusief verzendkosten voor een aangetekend pakket a €8,95. Ophalen kan ook. Bij interesse kun je me een mailtje sturen.