Orgonite Krachtschijf 8 cm

New Life

 

Deze krachtschijf (met 8 cm doorsnede) is gemaakt met de energie van de kaart ‘Ace of Wands’ (uit het kaartendeck ‘The Druid Craft Tarot Deck’). Deze kaart gaat over de stroom van creatieve energie, en over het tot leven brengen door inspiratie. Het draagt de kwaliteiten van enthousiasme, vitaliteit, intuïtie, en levendige vuurkracht.

 

De stenen in deze krachtschijf zijn: mosagaat, versteend hout en bergkristal.


Mosagaat is sterk verbonden met de natuur en Moeder Aarde met haar levengevende energie. Het is een steen voor een nieuw begin, het helpt bij het opheffen van blokkades en bij afscheid nemen, en loslaten van het verleden. De zachte en voedende energie van deze steen brengt lichaam, geest en ziel terug naar hun natuurlijke, evenwichtige toestand. Mosagaat geeft je het gevoel op je plek te zijn en laat je ware ik naar boven komen. Het laat je de kern en wat écht belangrijk is om je heen en in jezelf zien. 

 

Versteend hout heeft een rustige, liefdevolle en blije energie. Het werkt vooral sterk ondersteunend op de onderste chakra’s, waardoor het je vooral helpt krachtig in jezelf te staan. Het geeft je de moed om sterk als een boom datgene neer te zetten wat jij het leven te brengen hebt.

 

Bergkristallen zijn zeer krachtige healers en energieversterkers. Het neemt energie op, slaat deze op, laat deze los en reguleert haar, al naar gelang wat nodig is. Helder kwarts belichaamt het concept van helderheid en leert je om een voertuig voor het Goddelijke Licht te zijn.

 

Verder bevat de schijf messing en aluminium(poeder). Metalen zorgen ervoor dat de kracht van de stenen versterkt naar de omgeving wordt afgegeven.

 

Afmeting

Deze krachtschijf heeft een doorsnede van 8 cm.

 

Kosten

De schijf kost 30 euro. Dit bedrag is inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor zakelijke aanschaf, en is exclusief verzendkosten voor een brievenbuspakket a €4,10. Ophalen in ook.