Orgonite Krachtschijf 8 cm

Lumin Essence

 

Deze krachtschijf is gemaakt met de energie van de kaart 'Lumin Essence' (uit het kaartendeck 'Beyond Lemuria' van Izzy Ivy). Steekwoorden die hierbij horen: zelf liefde, leven vanuit je hart, een kwetsbaar krachtig open hart. 

 

De edelstenen in deze krachtschijf zijn rhodochrosiet, rozenkwarts en groene aventurijn. 

 

Rhodochrosiet is een activerende steen die sterk in werkt op het hart en het hart chakra. Het maakt vrolijk, levendig, liefdevol, enthousiast, en creatief. Rhodochrosiet bevordert eigenwaarde en laat je zien wie je bent en wat je richting is Het bezit de frequentie van het moedige hart en stimuleert je om zonder angst vanuit je hart tot handelen over te gaan. 

 


Rozenkwarts is heel goed voor het hart en hartchakra en leert je de ware essentie van liefde. Hij zuivert en opent het hart op alle niveaus en zorgt voor innerlijke genezing en eigenliefde. Hij kalmeert, stelt gerust en helpt bij trauma’s.

 

Groene aventurijn leert je te leven vanuit je eigen hart. De steen geeft een gevoel van welzijn, brengt yin en yang in evenwicht en beschermt het hartchakra. 

Naast de edelstenen bevat de schijf koper. Metalen zorgen ervoor dat de kracht van de stenen versterkt naar de omgeving wordt afgegeven.

 

Afmeting

Deze krachtschijf heeft een doorsnede van 8 cm.

 

Kosten

De schijf kost 30 euro. Dit bedrag is inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor zakelijke aanschaf, en is exclusief verzendkosten voor een brievenbuspakket a €4,10. Ophalen kan ook.