Orgonite Kettinghanger

Protection & Healthy Boundaries

 

Deze hanger bevat amazoniet, zwarte toermalijn en bergkristal.  

 

Amazoniet werkt beschermend, brengt balans en harmonie. Het beschermt tegen verschillende schadelijke invloeden van buitenaf zoals bijvoorbeeld elektromagnetische straling, milieuvervuiling en wateraders, en het gaat overprikkeling tegen. Amazoniet is ook een sterke bondgenoot als je moeite hebt bij het stellen van grenzen. Grenzen op zowel op fysiek, energetisch en emotionele vlak. De steen stimuleert om voor jezelf op te komen, maakt assertiever en helpt je ook wat vaker en makkelijker ‘nee’ te zeggen. Het helpt je om je woorden in daden om te zetten en je daden uit te lijnen met je woorden. De steen leert je wat integriteit en waarheid zijn, en verbindt je met je eigen waarheid waardoor je je vrijer gaat voelen en meer in lijn met jouw waarheid gaat leven. 

 

Zwarte toermalijn is één van de sterkste beschermingskristallen. Deze aardende steen beschermt je tegen alle soorten van negativiteit ook tegen elektromagnetische smog, straling, computers en telefoons. Daarnaast creëert zwarte toermalijn een verbinding met het basischakra en zet je in je kracht. Het aardt energie en vergroot de fysieke vitaliteit, waarbij spanning en stress worden teruggedrongen. Hij moedigt een positieve houding aan, ongeacht de omstandigheden, en geeft steun en daadkracht bij moeilijke situaties. 

 

Bergkristallen zijn zeer krachtige healers en energieversterkers. Het neemt energie op, slaat deze op, laat deze los en reguleert haar, al naar gelang wat nodig is. Helder kwarts belichaamt het concept van helderheid en leert je om een voertuig voor het Goddelijke Licht te worden. 

 

Het symbool 'The Flower of Life' geldt als één van de krachtigste symbolen uit de heilige geometrie. Ze is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum, de bron van alle creatie. 

 

Naast de edelstenen en The Flower of Life bevat de hanger koper, aluminium en ijzer. Metalen zorgen ervoor dat de kracht van de stenen versterkt naar de omgeving wordt afgegeven.

 

Afmeting

De hanger is ongeveer 2,5 cm hoog en heeft aan de voorkant een doorsnede van 5 cm, aan de achterkant van 6 cm.

 

Kosten

De hanger kost 88 euro. Dit bedrag is exclusief verzendkosten, ophalen kan ook.

Bij interesse kun je me een mailtje sturen.