Christus Bewustzijn

Orgonite - Cheops piramide

 

Deze Cheops piramide is gemaakt met de energie van de kaart ‘Cosmic Heart, Cosmic Christ’ (uit het kaartendeck ‘Lightworker oracle’ van Alana Fairchild). 

 

Jezus Christus en Maria Magdalena, de laatste incarnaties van meester Sananda en lady Nada, zijn verbonden met de Zesde Straal; de goud-paarse Straal van Opstanding. Dit is de Straal van vrede, dienstbaarheid, oprechte broederschap en goddelijke liefde voor de mensheid. Het Christusbewustzijn helpt je herinneren wie je in wezen bent, het zal je begeleiden op je pad van ascensie; het worden van je Goddelijke Zelf. 


De stenen in deze piramide zijn: gele calciet, honing calciet, golden healer, amethist, citrien en Maria Magdalena kristal. Deze stenen zijn allemaal verbonden met de Gouden / Goud-Paarse Straal van Opstanding

 

Gele calciet en honing calciet zijn verbonden met de Gouden Vlam van het Christusbewustzijn en het Licht van de Grote Centrale Zon. Het werkt op de hoogste frequentie van het hart en de hogere hartenergie. Dit kristal vertegenwoordigt een enorm groot liefdesveld, verbonden met de energie van Venus. De steen is als een zee van liefde, een oneindig uitdijend veld. Deze bevat een verwarmende energie, verbonden met de opkomende Zon, de Morgenster. Door de verbinding met de Zonnekracht helpt het je zelf in je eigen lichtkracht te komen. 

 

Golden Healer, sterk verbonden met de Vlam van Opstanding, is een steen met een zeer hoge vibratie. Het is een Meester Kristal en Healer die spirituele overvloed brengt en de healing power van kwarts naar een ander niveau brengt. Het kristal helpt je om het Christusbewustzijn op aarde te leven zodat jouw hele wezen helpt Moeder Aarde te ascenderen. Het draagt ook de Goddelijke essentie van Al dat Is en bevat een hoge concentratie van de Universele levenskracht of Qi. Deze zeer actieve steen geeft kracht en creëert een multidimensionaal energetisch grid om de aarde en zorgt voor multidimensionale, interstellaire heling, tevens activeert en opent het je hogere kruinchakra’s. Golden Healer is een echt Nieuwetijdskristal die je helpt op je pad naar ascensie.

 

Citrien bevat de Gouden Straal van het Christusbewustzijn wat staat voor onvoorwaardelijke liefde en die verbonden is met Jezus en Maria. Het is een kristal van geluk, rijkdom en overvloed, en geeft vreugde en energie aan allen die haar zien. Het draagt de kracht van de zon en is zeer weldadig, voelt warm, comfortabel, creatief, activeert,  geeft kracht, zelfvertrouwen, bevordert innerlijke kalmte en natuurlijke wijsheid.

 

Amethist is een krachtige zuiverende en beschermende spirituele steen met een hoge vibratie die verbonden is met met de violette straal van transformatie. Hij verbindt je met je eigen goddelijke oorsprong, stimuleert het denken, de heldere vermogens en de intuïtie. Hij helpt je om diepere inzichten en de oorzaken van levenservaringen te krijgen. Amethist stimuleert je om verantwoordelijkheid te nemen voor je realiteit door je te herinneren aan je relatie met de kosmos, het hogere wezen dat je bent en waarmee je alles creëert. Amethist maakt je ontspannen, het kalmeert je gedachten geeft innerlijke en mentale rust. 

 

Meester Sananda is de wederhelft van Vrouwe Nada, in hun laatste incarnatie waren zij Jezus Christus en Maria Magdalena. Om het goddelijk mannelijke en vrouwelijke ook in deze piramide te laten samenkomen, bevinden zich vier Maria Magdalena kristallen in de basis van de piramide. Dit zijn bergkristallen met een hele liefdevolle, vrouwelijke energie. Ze bevatten zwemen van hematiet waardoor ze verbonden zijn met de roze straal. Dit kristal verbindt je weer met de Goddelijke vrouwelijke energie. Ze heeft een reinigend effect op de ziel en de verfijnde lichamen en op het fysieke lichaam. Het doorbreekt oude patronen en verbindt je met de energie van Maria Magdalena, eigenlijk jijzelf in je hoogste Goddelijke vorm. Dit kristal geeft je weer verbinding met het hoogste niveau van wie jij bent en geeft diepe innerlijke vreugde. 

 

Naast de stenen bevat de piramide koper, ijzer en aluminium. Metalen zorgen ervoor dat de kracht van de stenen versterkt naar de omgeving wordt afgegeven.

 

Afmeting

Dit is een mooie en krachtige piramide heeft een basis van ongeveer 20 x 20 cm en een hoogte van ongeveer 14 cm.

 

Kosten

De piramide 'Source of Life & Balance' kost 250 euro. Dit bedrag is exclusief verzendkosten voor een aangetekend pakket a €8,95. Ophalen kan ook. Bij interesse kun je me een mailtje sturen.