Turtle, carrier of life on earth   

Orgonite Cheops piramide 

 

Deze prachtige, grote, aardende piramide is gemaakt met de energie van schildpad (uit het kaartendeck ‘Medicijnkaarten’ van Jamie Sams en David Carson). In Indiaanse leringen is Schildpad het oudste symbool voor Moeder Aarde. Het is de personificatie van godinnenenergie, van de eeuwige Moeder uit wie ons leven voortkomt. Schildpad vraagt ons de Aarde te eren en acht te slaan op de cyclus van geven en nemen. Behalve de aarde, is ook het water de thuishaven van Schildpad. Verbind je met beide elementen om harmonieus met je situatie mee te drijven en om in een houding die kracht uitdrukt je voeten stevig op de grond te zetten. Schildpad heeft een omhulsel dat haar lichaam bescherming biedt. Van Schildpad kun je leren hoe je jezelf kunt beschermen. Als de handelingen of woorden van anderen je kwellen, is het tijd om in jezelf te keren en eer te bewijzen aan je gevoelens. Als je aangevallen wordt, is het tijd om waarschuwend van je af te bijten. 

 

In de top van de piramide bevinden zich kleine maansteentjes. In het centrum van de piramide is een schildpad van rode jaspis op een Gaia steen (groene steen), met daar omheen maansteen en rode jaspis. 

 

Net zoals Schildpad verbonden is met de vrouwelijke Moederenergie, is ook de maansteen verbonden met de vrouwelijke energie en de cycli van de maan, de cycli van de natuur en de bewegingen van de oceanen. De maansteen heeft een sterke invloed op de emoties. Het zuivert de emotionele laag van de aura, brengt emoties in balans en heeft een verzachtende uitwerking. Maansteen activeert de pijnappelklier en versterkt de intuïtie. 

 

Rode jaspis werkt aardend en beschermend. De steen helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het maakt daadkrachtig en helpt je ergens voor 100% voor gaan. Jaspis helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief. Het maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest. Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling. 

 

Gaia steen is een transparant groene steen gemaakt van de as van de uitbarsting van Mount St. Helens in 1980. Het wordt ook wel de Godinnensteen genoemd. Gaia steen heeft, zoals de naam al aangeeft, een connectie met de energie van Moeder Aarde en werkt sterk in op het hart chakra. De voedende energie van deze steen is een krachtige genezer van emotionele pijn en wonden en helpt bij de verwerking van trauma's, ook als de bron hiervan in een vorig leven ligt. Het brengt emotionele rust en balans en helpt je open staan voor het ontvangen van liefde. Gaia steen laat je ervaren dat alles en iedereen met elkaar verbonden is en haalt barrières tussen mensen weg. Het heeft hierdoor een positieve invloed op alle vormen van relaties en samenwerken. Het maakt open, empathisch, tolerant en bevordert begrip en medeleven. Fysiek heeft de steen een positieve invloed op klachten gerelateerd aan stress en spanningen, het hart en de vruchtbaarheid. 

 

Toermalijn werkt aardend, beschermend en reinigend. En van alle toermalijnsoorten heeft zwarte toermalijn de sterkst aardende en beschermende werking. Het is een zeer geschikte steen om te gebruiken als bescherming tegen allerlei vormen van negatieve energie en straling. De steen doet dit op verschillende manieren: het werkt als een soort van schild, helpt negatieve energie afvoeren en zet negatieve energie om in positieve energie. Hierdoor worden de aura energiebanen gereinigd en in balans gebracht. Het helpt je hierdoor in je kracht staan en een ontspannen en zelfverzekerde houding aannemen. Toermalijn heeft niet alleen een positieve werking op mensen en dieren maar ook op planten en bomen. De steen zorgt voor natuurlijke bescherming en stimuleert groei en bloei. 

 

Groene opaal heeft een sterke verbinding met deva’s en natuurwezens, en helpt je hiermee contact leggen en te communiceren. De steen geeft een zacht voedend schild waardoor de verbinding met deze natuurwezens vanuit een veilig en beschermend gevoel gelegd worden. De steen brengt rust, harmonie en liefde, en werkt krachtig en zacht op het hartchakra. 

 

Mosagaat werkt aardend en stabiliserend, en versterkt je verbinding met de natuur. De zachte en voedende energie van deze steen brengt lichaam, geest en ziel terug naar hun natuurlijke, evenwichtige toestand en brengt stabiliteit en rust op al deze niveaus. De steen geeft je het gevoel op je plek te zijn en laat je ware ik naar boven komen. Het laat je de kern en wat echt belangrijk is om je heen en in jezelf zien. Oppervlakkigheden, vooroordelen en zaken die afleiden van de essentie vallen hierbij weg. 

 

Naast de stenen bevat deze piramide een koperen coil, vier koperen spiralen, een laag ijzerschaafsel en aluminiumschaafsel. Deze metalen versterken de kracht en energie van de stenen en de piramide.

 

 

Deze prachtige piramide  heeft een basis van ongeveer 18 x 18 cm en is 13 cm hoog. 

 

Kosten: 160 euro (inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor zakelijke aanschaf). Dit bedrag is exclusief verzendkosten voor een aangetekend pakket a €8,95. Ophalen in Heemstede kan ook.