Strengthening your Base

Orgonite - Cheops piramide

 

Deze schitterende grote Cheops piramide heeft een hele stevige en krachtige uitstraling, en werkt met name sterk op ondersteuning en versterking van de onderste chakra’s. De piramide is gemaakt met de energie van Demeter (uit het kaartendek ‘Het Godinnen Orakel’ van Amy Sophia Marashinsky). Demeter ondersteunt je bij het vinden van je weg in het labyrint van gevoelens en emoties (verbonden aan 2e chakra). Het brengt heelheid om je gevoelens te accepteren, te erkennen en te uiten en je voelt de veiligheid (verbonden aan 1e chakra) om dit te doen. 

 

In de basis van de piramide bevindt zich zwarte toermalijn. Deze steen werkt sterk aardend, reinigend en beschermend (beschermt tegen oa elektromagnetische straling, maar ook tegen negatieve energie, gedachten en zorgen).  Het reinigt alle chakra’s en werkt extra sterk in op het basischakra. Toermalijn helpt je in je kracht staan en ontspannen en zelfverzekerd te zijn.  

 

De rode steentjes rondom de toermalijn, in het centrum van de piramide, en in de top als donutvormige steen, zijn rode jaspis. Rode jaspis werkt op het 1e en 2e chakra, het werkt aardend en bevordert de energiedoorstroming door blokkades te doorbreken in de onderste chakra's. Het werkt verwarmend en voorziet je lichaam van energie, en helpt zodoende om meer in je lichaam aanwezig te zijn. Ze bevordert wilskracht, moed en doorzettingsvermogen.


 

De roze steentjes in de piramide zijn rhodochrosiet. Rhodochrosiet werkt sterk in op  het hartchakra waardoor liefde kan ontwaken en groeien. Omdat de steen activerend en stemmingsverbeterend werkt en de waarheid naar boven laat komen is het een goede steen voor heling van onderdrukte gevoelens, irrationele angsten en trauma’s. 

 

De kleine steentjes in alle hoeken van de piramide zijn citrien. Citrien werkt op het 3e chakra en bevordert o.a. zelfvertrouwen, zelfrespect en stimuleert zelfverwezenlijking. 

 

In het centrum van de piramide bevindt zich een met koperdraad omwikkeld bergkristal. Dit is een steen met enorme geneeskracht en het versterkt de kracht van alle andere stenen in de piramide. De levensboom in het centrum van de piramide bevat steentjes van granaat. Granaat geeft oa kracht en energie, doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen, wilskracht en het brengt levensvreugde.

 

Naast de stenen bevat de piramide een laag met ijzerschaafsel en aluminiumschaafsel.

 

Deze prachtige, krachtige piramide heeft een basis van 16 x 16 cm en is 11,5 cm hoog.

 

Kosten: 150 euro (inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor zakelijke aanschaf). Dit bedrag is exclusief verzendkosten voor een aangetekend pakket a €8,95. Ophalen in Heemstede kan ook.