Honor your soul's purpose 

Orgonite - Cheops piramide

Deze piramide heeft een hele zuivere energie en straalt eenvoud en kracht uit. De piramide is gemaakt met de energie van Walvis. De kaart 'Whale' uit het kaartendek 'Power Animal oracle cards' van Steven D. Farmer heeft als boodschap: "Honor your soul's purpose. It is important to consciously and consistently attune to your most profound sense of self and align with your soul's path. It wil take courage and faith to dive into these depths, but you have indeed funded the power and the strength to do so."

 

In de top van de piramide bevinden zich seleniet snippers. Behalve dat seleniet rust, balans en vrede in jezelf bevordert, werkt deze steensoort beschermend en geeft inzicht in je levenslessen. Daarnaast bevordert het contact met engelen en gidsen, en het beschermt en reinigt de aura.  Onder de seleniet bevindt zich een I Tjing Chinese geluksmunt als symbool voor geluk op je Zielenpad. Daaronder bevindt zich een carneool omgeven door vier sodalieten. Carneool werkt motiverend, geeft zelfvertrouwen en moed, maakt doelbewust en heeft daarnaast een sterk grondende werking wat je zal helpen om jezelf te voelen en stevig neer te zetten. Daarnaast brengt carneool levensvreugde en energie. 

 

Sodaliet geeft je inzicht in jezelf en helpt je trouw zijn aan jezelf. Het vergroot zelfrespect, zelfacceptatie en zelfvertrouwen en ondersteunt je van hieruit te leven en te handelen.

 


In het centrum van de basis/bodem van de piramide bevindt zich een tweede carneool met daar omheen vier grote bergkristal punten. Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht en het versterkt de kracht van andere stenen. 

 

Naast de stenen bevat de piramide een laag aluminiumschaafsel, ijzerschaafsel en een koperen coil.

  

Dit is een mooie krachtige piramide met een basis van 12 x 12 cm en een hoogte van 7,5 cm.

 

Kosten: 65 euro (inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor zakelijke aanschaf). Dit bedrag is exclusief eventuele verzendkosten, ophalen in Heemstede is ook mogelijk.