Sacred Sexuality

Orgonite - Cheops piramide

 

Deze schitterende piramide is gemaakt met de energie van Freyja uit het kaartendeck 'Het Godinnen Orakel' van Amy Sophia Marashinsky. Freyja helpt je je seksualiteit te respecteren en contact te leggen met die vitale, spirituele, versterkende oerenergie en het te uiten (met of zonder partner). Het gaat erom dat je geheel aanwezig bent in je lichaam en dat je je seksuele energie inzet om jezelf te voeden en je hele wezen te stimuleren. 

 

 In de top van de piramide bevindt zich robijn. Lichamelijk geeft deze steen kracht en vitaliteit. Daarnaast werkt robijn sterk activerend, het activeert het hart chakra en stimuleert passie, hartstocht, motivatie, enthousiasme, spontaniteit, seksuele activiteit, een positieve houding en overvloed.

 

In het centrum van de piramide bevindt zich een shiva lingam steen met daaromheen in een cirkel rhodochrosiet. De shiva lingam is in India al duizenden jaren een heilige steen. Het verenigt vrouwelijke en mannelijke energie in zich hierdoor ondersteunt de steen je om in het Heilige Huwelijk in jezelf te komen, waarbij je in jezelf heel wordt. Deze steen heeft daarnaast een positieve werking op seksuele problemen en op de voortplantingsorganen. Rhodochrosiet is een activerende steen die op het hartchakra werkt. De steen maakt vrolijk, levendig, spontaan, liefdevol, enthousiast, positief en stimuleert hartstocht en erotiek.

 

De vier grote stenen zijn Andes opaal. Andes opaal is sterk verbonden met het hart en brengt zachtheid en liefde. Ook zorgt het ervoor dat passie en seksualiteit opleven. Door pure seksuele lust te verbinden met een open hart en zachte liefdevolle hartsenergie, wordt seksualiteit naar een heel ander niveau getild en wordt het een heilige beleving. Ook helpt de Andes opaal bij het loslaten van beklemmende ideeën en verlegenheid.

 

In de basis van de piramide bevinden zich seleniet snippers. Seleniet is een beschermende steen, het werkt aardend, reinigt je energieveld, en heeft ook de eigenschap andere stenen (in de piramide) te reinigen en op te laden.

 

De prachtige afgestemde piramide heeft een basis van 13,5 x 13,5 cm en een hoogte van 9 cm.

 

Kosten: De piramide Sacred Sexuality kost 125 euro (inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor zakelijke aanschaf). Dit bedrag is exclusief verzendkosten voor een aangetekend pakket a €8,95. Ophalen in Heemstede kan ook.