Orgonite Krachtschijf

Healing

 

Het symbool van de zonnebloem brengt je in contact met de verwarmende, kracht gevende en vreugdevolle energie van de zon. Een zonnebloem draait met de zon mee; zij richt zich op de dingen die energie geven, positief zijn en ondersteunen in de groei, heelwording, en het tot wasdom komen.

 

De stenen in deze healing power disc zijn: smaragd, golden healer, peridoot, seleniet en bergkristal.

 

Smaragd is verbonden met Aartsengel Rafael en de smaragdgroene straal van genezing. Geen andere edelsteen trekt zo’n krachtige genezende energie aan. Al duizenden jaren wordt deze steen gewaardeerd en hij is doordrenkt van mystieke kennis. Het is een levensbevestigende steen en versterkt eenheid en onvoorwaardelijke liefde. Hij opent het hartchakra en heeft een kalmerend effect op de emoties. Deze steen zorgt voor fysiek, emotioneel en geestelijk evenwicht. Hij biedt geestelijke helderheid, versterkt het geheugen, inspireert tot diepe innerlijke kennis en verbreedt de visie. Deze steen van wijsheid bevordert waarheid en onderscheidingsvermogen en laat iemand vloeiend en welluidend spreken. Hij helpt boven tafel te krijgen wat onbewust al bekend is. 

 

Golden Healer is een echt Nieuwetijdskristal die je helpt op je pad naar ascensie. Hij brengt het Christusbewustzijn op aarde en is afgestemd op de Vlam van Opstanding die een goudgele gloed heeft. Het is een Meester Kristal en Healer die spirituele overvloed brengt en de healing power van kwarts naar een ander niveau brengt. Golden Healer kwarts bevat natuurlijk bio scalaire golven die heling op zowel multidimensionaal als op cellulair niveau geeft. Hierdoor veranderen je cellen en je blauwdruk in de meest optimale vorm waardoor schadelijke patronen in je voorouderlijke DNA-tijdlijn gedecodeerd worden. Het brengt balans in je cellen en beschermd de matrix van het lichaam tegen elektromagnetische straling. Deze Bio-scalaire golven activeren de chakra’s en de meridianen en zorgen voor heling van de etherische blauwprint op het gebied tussen geest en materie, waarna het lichaam kan helen. Golden Healer is een prachtig instrument die het lichtlichaam voorbereid voor de instroom van kosmische energie die je bewustzijn zal vergroten. Het kristal draagt ook de Goddelijke essentie van Al dat Is en bevat een hoge concentratie van de Universele levenskracht of Qi. 

 

Peridoot is een krachtige reiniger en beschermd de aura. Het verwijdert en neutraliseert vergiften op alle niveaus, zuivert de verfijnde en fysieke lichamen en de geest. Deze steen helpt om oud karma op te lossen en heelt wonden uit dit en vorige levens. Het kanaliseert de energieën tussen hart, thymusklier, keel en kruin. Ook brengt peridoot evenwicht tussen de linker- en rechterhersenhelft. Peridoot helpt je je eigen weg te volgen, en versterkt het contact met je gidsen en helpers.

 

Seleniet is een hele spirituele steen en geeft bescherming en inzichten. Het werkt aardend heeft een reinigende en opladende werking, niet alleen op je eigen energie, maar ook op de energie van de andere stenen in de orgonite, en op alles wat je op deze krachtschijf plaatst.

 

Bergkristallen zijn zeer krachtige healers en energieversterkers. Het neemt energie op, slaat deze op, laat deze los en reguleert haar, al naar gelang wat nodig is. Helder kwarts belichaamt het concept van helderheid en leert je om een voertuig voor het Goddelijke Licht te worden. 

 

Naast de stenen bevat de orgonite aluminium, koper en ijzer. Deze metalen versterken de werking van de stenen en de orgonite. Tevens bevat de krachtschijf een koperen tensorring in de maat 1 Sacred Cubit. De natuurlijke resonantie frequentie van de Sacred Cubit is 144 MHz; een harmonisch getal dat gerelateerd is aan de snelheid van licht in vrije ruimte. Met andere woorden; vanuit het frequentieveld binnen de tensorring ontstaat een bundel van puur licht van 144 MHz.

 

Afmeting

Deze krachtschijf heeft een doorsnede van ongeveer 18 cm en een dikte van 4 cm. Het gewicht is ongeveer 1350 gram.

 

Kosten

De schijf kost 250 euro. Dit bedrag is exclusief verzendkosten voor een aangetekend pakket a €8,95. Ophalen kan ook.

Bij interesse kun je me een mailtje sturen.