Orgonite Kettinghanger

Triskelion Maan

 

Deze hanger bevat quantum quatro, maansteen en bergkristal.  

 

Quantum Quattro is een echte Meestergenezer, hij brengt het lichaam in balans. De steen is een zeer krachtige spirituele steen die het immuunsysteem en het DNA versterkt en de healing van het twaalfstrengs DNA activeert. Hij aardt spirituele energieën op de planeet en laat informatie vrij vanuit alle bestaansniveaus doorstromen. Deze beschermende steen absorbeert en transmuteert negatieve energieën en vervuilende stoffen. Quantum Quattro ondersteunt uw ascensie proces naar een hogere dimensie, mits u met een open hart hiermee bezig bent.  

 

Maansteen is sterk verbonden met de maan en dus met het vrouwelijke principe en met de natuurlijke cycli.

Het krachtigste effect van deze steen is het kalmeren van emoties. Dit kristal maakt u bewust van het onbewuste, bevordert intuïtie en empathie. Maansteen is vol ontvankelijke, passieve, vrouwelijke energie. Het kristal brengt het mannelijke en vrouwelijke in evenwicht. 

 

Bergkristallen zijn zeer krachtige healers en energieversterkers. Het neemt energie op, slaat deze op, laat deze los en reguleert haar, al naar gelang wat nodig is. Helder kwarts belichaamt het concept van helderheid en leert je om een voertuig voor het Goddelijke Licht te worden. 

 

Naast deze steensoorten bevat de hanger aluminium, koper en ijzer. Deze metalen zorgen ervoor dat de kracht van de stenen versterkt naar de omgeving en de drager wordt afgegeven.

 

Afmeting

De hanger is ongeveer 2,5 cm hoog en heeft aan de voorkant een doorsnede van 5 cm, aan de achterkant van 6 cm.

 

Kosten

De hanger kost 80 euro. Dit bedrag is exclusief verzendkosten. Ophalen kan ook.

Bij interesse kun je me een mailtje sturen.