Orgonite Kettinghanger

Rune kompas

 

Deze hanger bevat topaas, blauwe andes opaal, zwarte toermalijn en rutielkwarts.  

 

Topaas is een zonnige steen die op een zachte manier zelfverwezenlijking stimuleert. De steen helpt je om beter afgestemd te raken op je innerlijke leiding en om je eigen weg te vinden en te volgen te vertrouwen op je eigen innerlijke bron aan kennis en wijsheid. Het helpt je doelen stellen en om die doelen te bereiken. De steen bevordert empathie, openheid, eerlijkheid, waarheid, vreugde en voorspoed.

 

Blauwe Andesopaal versterkt het innerlijk kompas zodat je je eigen koers in het leven kunt varen. Het is een echte Engelensteen die verbonden is met het nieuwe tijdperk, Sirius en het Aquariusbewustzijn, en het ondersteunt bij je transformatieproces naar het bewustzijn dat daarbij past. Hiermee opent het hogere delen van jezelf voor de verbinding met het walvissen- en dolfijnenbewustzijn. Dit verbindt je met je eigen hoger bewustzijn en spoelt je gevoelsleven schoon, zodat je gevoel en intuïtie een zuivere leidraad in je leven vormen. 

 

Zwarte toermalijn is één van de sterkste beschermingskristallen. Deze aardende steen beschermt je tegen alle soorten van negativiteit ook tegen elektromagnetische smog, straling, computers en telefoons. Het creëert een verbinding met het basischakra en zet je in je kracht, aardt energie en vergroot de fysieke vitaliteit, waarbij spanning en stress worden teruggedrongen.

 

Rutielkwarts bevat een volmaakte balans van kosmisch licht, verlicht de ziel, bevordert spirituele groei, reinigt de aura en voorziet deze van energie. Hij bevordert je daadkracht en helpt om je eigen levensenergie en levensritme in te nemen. Hij reinigt, verheldert, verdrijft negatieve energie, laat het verleden los.

 

Naast deze steensoorten bevat de hanger koper, brons en aluminium. Deze metalen zorgen ervoor dat de kracht van de stenen versterkt naar de omgeving en de drager wordt afgegeven.

 

Afmeting

De hanger is ongeveer 2,5 cm hoog en heeft aan de voorkant een doorsnede van 5 cm, aan de achterkant van 6 cm.

 

Kosten

De hanger kost 80 euro. Dit bedrag is exclusief verzendkosten. Ophalen kan ook.

Bij interesse kun je me een mailtje sturen.