Orgonite Kettinghanger

Lion Medicine

 

Deze hanger bevat: citrien, zonnesteen en tijgeroog

 

Citrien is verbonden met de Gouden Straal van het Christusbewustzijn en helpt je op je eigen pad van bewustwording. Dit mag een licht en vreugdevol pad zijn, aangezien citrien levensvreugde en energie geeft en het een kristal van geluk en overvloed is. Deze steen draagt de kracht van de zon in zich en is zeer weldadig en verwarmend. Het helpt je je persoonlijke kracht (her)vinden en laat je van het leven genieten. Deze steen herinnert je eraan: “durf te leven”.


Zonnesteen werkt stemmingsverbeterend en stimuleert levensvreugde, optimisme, daadkracht, eigenwaarde, zelfvertrouwen, een goed humeur en een positieve instelling en kijk op het leven. Hij leert je te genieten van het leven en zorgt voor een positieve blik op de toekomst.

 

Tijgeroog werkt beschermend en aardend en brengt harmonie en balans. Het versterkt zelfinzicht, moed, doorzettingsvermogen, besluitvaardigheid, optimisme en een gevoel van eigenwaarde. De steen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf. Tijgeroog bevordert rust en helpt bij overprikkeldheid van het zenuwstelsel.

 

Naast deze steensoorten bevat de hanger koper, brons en messing. Deze metalen zorgen ervoor dat de kracht van de stenen versterkt naar de omgeving en de drager wordt afgegeven.

 

Afmeting

De hanger is ongeveer 1,5 cm hoog, heeft een doorsnede van 5,5 cm, en weegt 77 gram.

 

Kosten

De hanger kost 80 euro. Dit bedrag is exclusief verzendkosten. Ophalen kan ook.

Bij interesse kun je me een mailtje sturen.