Orgonite Kettinghanger

Labyrint

 

Het symbool 'Labyrint' is een oeroud universeel symbool dat gaat over het pad naar binnen, naar je innerlijk weten. Je kunt niet verdwalen en zoeken naar de weg is niet nodig, want in het labyrint is er maar één weg naar het centrum die zichzelf wijst. Het enige wat je hoeft te doen is naar binnen te bewegen.

 

Deze hanger bevat amazoniet, seleniet en lithiumkwarts.  

 

Amazoniet werkt beschermend, brengt balans en harmonie. Het beschermt tegen verschillende schadelijke invloeden van buitenaf zoals bijvoorbeeld elektromagnetische straling, milieuvervuiling en wateraders, en het gaat overprikkeling tegen. Amazoniet is ook een sterke bondgenoot als je moeite hebt bij het stellen van grenzen. Grenzen op zowel op fysiek, energetisch en emotionele vlak. De steen stimuleert om voor jezelf op te komen, maakt assertiever en helpt je ook wat vaker en makkelijker ‘nee’ te zeggen. Hierdoor kun je makkelijker bij jezelf komen en blijven. Het helpt je om je woorden in daden om te zetten en je daden uit te lijnen met je woorden. De steen leert je wat integriteit en waarheid zijn, en verbindt je met je eigen waarheid waardoor je je vrijer gaat voelen en meer in lijn met jouw waarheid gaat leven. 

 

Seleniet is een kalme steen die diepe rust geeft en die voor een vredige atmosfeer zorgt. De steen heeft een sterk reinigend effect, zowel op je energiesysteem als ook op andere edelstenen (die in de hanger aanwezig zijn). Seleniet geeft toegang tot engelenbewustzijn en hogere leiding en kan je bewustzijn openstellen om je Gidsen en Beschermengelen te ontmoeten en informatie van hen te ontvangen. 

 

Lithiumkwarts heeft een liefdevolle, krachtige energie die je helpt om de wereld met een evenwichtiger hart te benaderen. De steen helpt alle chakra’s te activeren, maar is het krachtigst verbonden met het hart- en derde oog chakra en die van de handen. De vibratie van deze steen is er eentje van emotionele vrede, ontspanning, diepe heling en ontwaken van je hogere zelf. Een andere mooie eigenschap is dat lithiumkwarts je overgave leert, je helpt te vertrouwen dat het ons hoogste goed zich manifesteert wanneer we er klaar voor zijn. Dit proces van overgave schenkt je emotionele vrede en geeft je heel veel rust. 

 

Naast deze steensoorten bevat de hanger koper, brons, messing en ijzer. Deze metalen zorgen ervoor dat de kracht van de stenen versterkt naar de omgeving en de drager wordt afgegeven.

 

Afmeting

De hanger is ongeveer 2,5 cm hoog en heeft aan de voorkant een doorsnede van 5 cm, aan de achterkant van 6 cm.

 

Kosten

De hanger kost 80 euro. Dit bedrag is exclusief verzendkosten. Ophalen kan ook.

Bij interesse kun je me een mailtje sturen.