Orgonite Kettinghanger

Keltische hartsknoop

 

De Keltische knoop (de triquetra) staat voor leven, dood en de wedergeboorte, en in deze variant van de hartsknoop staat het voor een zuiver hart. 

 

Deze hanger bevat zonnesteen, sardonyx en lithiumkwarts.  

 

Zonnesteen brengt warmte, vreugde en geluk en de herstellende kracht van de zon in je dagelijkse leven. Het is een alchemistische steen, de energie lijkt op een hoorn des overvloeds die je helpt bij alles waar je behoefte aan hebt of naar verlangt. Zonnesteen werkt stemmingsverbeterend en het stimuleert levensvreugde, optimisme, daadkracht, eigenwaarde, zelfvertrouwen, een goed humeur en een positieve instelling en kijk op het leven. Hij leert je te genieten van het leven en zorgt voor een positieve blik op de toekomst.

 

Sardonyx is een beschermende steen vol kracht. Het geeft een aanvulling op de wilskracht, versterkt het karakter, en helpt bij het vinden van zingeving aan je leven. Daarnaast is deze steen een krachtige versterker van je immuunsysteem.

 

Lithiumkwarts heeft een liefdevolle, krachtige energie die je helpt om de wereld met een evenwichtiger hart te benaderen. De steen helpt alle chakra’s te activeren, maar is het krachtigst verbonden met het hart- en derde oog chakra en die van de handen. De vibratie van deze steen is er eentje van emotionele vrede, ontspanning, diepe heling en ontwaken van je hogere zelf. Een andere mooie eigenschap is dat lithiumkwarts je overgave leert, je helpt te vertrouwen dat het ons hoogste goed zich manifesteert wanneer we er klaar voor zijn. Dit proces van overgave schenkt je emotionele vrede en geeft je heel veel rust. 

 

Naast deze steensoorten bevat de hanger koper, brons en messing. Deze metalen zorgen ervoor dat de kracht van de stenen versterkt naar de omgeving en de drager wordt afgegeven.

 

Afmeting

De hanger is ongeveer 2,5 cm hoog en heeft aan de voorkant een doorsnede van 5 cm, aan de achterkant van 6 cm.

 

Kosten

De hanger kost 80 euro. Dit bedrag is exclusief verzendkosten. Ophalen kan ook.

Bij interesse kun je me een mailtje sturen.