Orgonite Kettinghanger

Keltische hartsknoop

 

De Keltische knoop (de triquetra) staat voor leven, dood en de wedergeboorte, en in deze variant van de hartsknoop staat het voor een zuiver hart. 

 

Deze hanger bevat thuliet, aventurijn en lithiumkwarts.  

 

Thuliet stimuleert levenskracht, passie en het genieten van het leven. Het stimuleert wilskracht en creativiteit en helpt ons meer in harmonie met onszelf en anderen te komen. Deze fijne steen helpt om onszelf op een liefdevolle en blije manier uit te drukken. Energetisch resoneert de steen met de levengevende en voedende kracht van de baarmoeder.

 

Groene aventurijn is een steen van voorspoed, optimisme en levenslust die ons helpt om met vertrouwen en speelsheid door veranderingen en uitdagingen te gaan. Dit is een steen van voorspoed en geluk die ons helpt om het positieve in alles te zien. Groene aventurijn is verbonden met het 4e chakra en helpt je je hart te openen en de liefde te laten doorstromen. Het werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. 

 

Lithiumkwarts heeft een liefdevolle, krachtige energie die je helpt om de wereld met een evenwichtiger hart te benaderen. De steen helpt alle chakra’s te activeren, maar is het krachtigst verbonden met het hart- en derde oog chakra en die van de handen. De vibratie van deze steen is er eentje van emotionele vrede, ontspanning, diepe heling en ontwaken van je hogere zelf. Een andere mooie eigenschap is dat lithiumkwarts je overgave leert, je helpt te vertrouwen dat het ons hoogste goed zich manifesteert wanneer we er klaar voor zijn. Dit proces van overgave schenkt je emotionele vrede en geeft je heel veel rust. 

 

Naast deze steensoorten bevat de hanger koper, brons en messing. Deze metalen zorgen ervoor dat de kracht van de stenen versterkt naar de omgeving en de drager wordt afgegeven.

 

Afmeting

De hanger is ongeveer 2,5 cm hoog en heeft aan de voorkant een doorsnede van 5 cm, aan de achterkant van 6 cm.

 

Kosten

De hanger kost 80 euro. Dit bedrag is exclusief verzendkosten. Ophalen kan ook.

Bij interesse kun je me een mailtje sturen.