Orgonite Kettinghanger

Keltische geluksknoop

 

Deze hanger bevat ametrien, prehniet en purperiet.  

 

Ametrien is een combinatie van amethist en citrien. Dit is een verbinding tussen de innerlijke rust van amethist met de activiteit en dynamiek van citrien. Ametrien geeft een gevoel van optimisme en vrede en reinigt en regenereert alle lichaamscellen. Deze steen verbindt de hogere chakra’s met de zonnevlecht en verbindt zo je eigen licht aan je eigen kracht.

 

Prehniet brengt vreugde en vrede in je hart, de steen straalt vernieuwing en hoop uit. Hij verbindt het hart met de wil waardoor je zonder ego kan creëren. Prehniet werkt tevens beschermend en houdt je aura/energieveld zuiver. 

 

Purperiet is een steen van inzicht en waarheid simuleert je spirituele ontwikkeling en ondersteund je op je pad naar verlichting.Deze steen draagt de energie van vrijheid en helpt je los te komen van oude gewoonten en gedragingen die je inperken. Het helpt je om zorgen los te laten en om vol vertrouwen je eigen pad te gaan. Purpuriet geeft energie aan alle lichamen, het fysieke, maar ook de mentale.  Purpuriet is een zuiverende en beschermende steen, zowel op het geestelijk vlak als voor je aura, de steen helpt ook te beschermen tegen negatieve energie, aanhechtingen of entiteiten. 

 

Naast deze steensoorten bevat de hanger koper, brons en messing. Deze metalen zorgen ervoor dat de kracht van de stenen versterkt naar de omgeving en de drager wordt afgegeven.

 

Afmeting

De hanger is ongeveer 2,5 cm hoog en heeft aan de voorkant een doorsnede van 5 cm, aan de achterkant van 6 cm.

 

Kosten

De hanger kost 80 euro. Dit bedrag is exclusief verzendkosten. Ophalen kan ook.

Bij interesse kun je me een mailtje sturen.