Orgonite Kettinghanger

Ankh

 

Deze hanger bevat granaat, seleniet en bergkristal. 

 

Granaat heeft een sterke band met de hypofyse en stimuleert een verruimd bewustzijn en het oproepen van herinneringen aan vorige levens. Deze steen lost nutteloze ingesleten gedragspatronen op en gaat voorbij aan weerstand of onbewuste, zelf veroorzaakte sabotage. Emotioneel heft hij remmingen en taboes op, opent het hart en geeft zelfvertrouwen. Granaat zorgt ervoor dat je bij jezelf blijft. 

 

Seleniet is een kalme steen die diepe rust geeft en die voor een vredige atmosfeer zorgt. De steen heeft een sterk reinigend effect, zowel op je energiesysteem als ook op andere edelstenen (die in de hanger aanwezig zijn). Seleniet geeft toegang tot engelenbewustzijn en hogere leiding en kan je bewustzijn openstellen om je spirituele gidsen en begeleiders te ontmoeten en informatie van hen te ontvangen. 

 

Bergkristallen zijn zeer krachtige healers en energieversterkers. Het neemt energie op, slaat deze op, laat deze los en reguleert haar, al naar gelang wat nodig is. Helder kwarts belichaamt het concept van helderheid en leert je om een voertuig voor het Goddelijke Licht te worden. 

 

Naast deze steensoorten bevat de hanger koper, brons, messing en aluminium. Deze metalen zorgen ervoor dat de kracht van de stenen versterkt naar de omgeving en de drager wordt afgegeven.

 

Afmeting

De hanger is ongeveer 2,5 cm hoog en heeft aan de voorkant een doorsnede van 5 cm, aan de achterkant van 6 cm.

 

Kosten

De hanger kost 80 euro. Dit bedrag is exclusief verzendkosten. Ophalen kan ook.

Bij interesse kun je me een mailtje sturen.