Orgonite Krachtschijf

Dragon Medicine

 

Drakenenergie is onbegrensd, puur en vurig. Het brengt je in contact met de draak in jezelf, jouw onbegrensde mogelijkheden en pure, onmiddelijke manifestatie. Het medicijn van de draak is verandering, transformatie, wijsheid en beweging door tijd en ruimte. De drakenkracht is het vervellen en dus transformeren tot een nieuw wezen. Het staat ook voor het paranormale en de magie van het leven. 

 

De stenen in deze krachtschijf zijn: hypersteen, blauwe Andes opaal, rozenkwarts, septarie en bergkristal.

 

Hypersteen is een steen van helder zien en van magie, je kunt er je intenties mee manifesteren. Je zend je verlangens uit naar het morfologisch veld waar deze ontvangen worden en van waar de reactie terugkomt. Dit Kristal is ook zeer behulpzaam bij zelfgenezing, het helpt je te visualiseren, jezelf gezond of gelukkig te zien. Deze steen heeft een vriendelijke, aardende, beschermende en versterkende energie. Hij trekt spirituele kracht aan om je met licht te omgeven. 

 

Septarie is miljoenen jaren oud. In vroegere tijden werd septarie ‘Dragon Stone’ genoemd, het was een steen van sjamanen die een sterke connectie met de levenskracht van moeder aarde heeft. Deze vreugdevolle steen ondersteunt je terwijl je op ideeën broedt en helpt ze concreet te maken. Op spiritueel niveau harmoniseert dit kristal emoties en ratio met de hogere geest. Tevens vergroot dit kristal het zelfhelende vermogen van het lichaam. 

 

Blauwe andesopaal is sterk verbonden met Sirius, de Aquarius energie en het nieuwe tijdperk, en het ondersteunt bij je transformatieproces naar het bewustzijn dat daarbij past. Het is een sterk liefdevolle die je visie en je hart samenbrengt, en die je helpt bij het loslaten van negatieve patronen en overtuigingen. Zo helpt het je in je kracht te gaan staan. Deze opaal versterkt de levenswilskracht en heeft een sterke band met liefde, passie en je innerlijke vuur.

 

Rozenkwarts is heel goed voor het hart en hartchakra en leert je de ware essentie van liefde. Hij zuivert en opent het hart op alle niveaus en zorgt voor innerlijke genezing en eigenliefde.

 

Seleniet is een hele spirituele steen en geeft bescherming en inzichten. Het werkt aardend heeft een reinigende en opladende werking, niet alleen op je eigen energie, maar ook op de energie van de andere stenen in de orgonite, en op alles wat je op deze krachtschijf plaatst.

 

Bergkristallen zijn zeer krachtige healers en energieversterkers. Het neemt energie op, slaat deze op, laat deze los en reguleert haar, al naar gelang wat nodig is. Helder kwarts belichaamt het concept van helderheid en leert je om een voertuig voor het Goddelijke Licht te worden. 

 

Naast de stenen bevat de orgonite koper, brons messing en aluminium. Deze metalen versterken de werking van de stenen en de orgonite. Tevens bevat de krachtschijf een koperen tensorring in de maat 1/2 Lost Cubit. De natuurlijke resonantie frequentie van de Lost Cubit is 177 MHz. Deze frequentie correspondeert met de frequentie van ons DNA waardoor DNA-reparatie en -activatie kunnen plaatsvinden, wat bijdraagt aan je pad van ascentie. 

 

Afmeting

Deze krachtschijf heeft een doorsnede van ongeveer 15,5 cm en een dikte van 2,5 cm. Het gewicht is ongeveer 750 gram.

 

Kosten

De schijf kost 220 euro. Dit bedrag is exclusief verzendkosten voor een aangetekend pakket a €8,95. Ophalen kan ook.

Bij interesse kun je me een mailtje sturen.