Dolphin Teachings

Orgonite - Nubische piramide

Deze Deze prachtige Nubische piramide met zachte en liefdevolle uitstraling is gemaakt met de energie van de dolfijn (uit het kaartendeck ‘Medicijnkaarten’ van Jamie Sams en David Carson). Dolfijn leert ons over de levensadem, het ritme van de adem en hoe daarmee emoties gevoeld en losgelaten kunnen worden. Ook is de dolfijn via de golven en getijden van de oceanen verbonden met de energie van de maan. De maan gaat ook over de natuurlijke ritmen en is verbonden met de gevoelslaag en intuïtie. Daarnaast heeft de dolfijn een vreugdevolle en speelse energie en leert je over communicatie door geluid.

 

In de top van de piramide bevindt zich een schelp die de energie in zich draagt van de oceanen en de diepere wijsheden die hierin schuilen en waarmee de dolfijn verbonden is. Onder deze schelp is een laagje met seleniet snippers. Seleniet is een hele spirituele steen en werkt beschermend en inzichtgevend. Het bevordert contact en communicatie met je gidsen en engelen.

 

 


De steen in het midden daaronder is een hartvormige oceaanjaspis, die omgeven is door vier aquamarijnen. In de hoekpunten bevinden zich kleine maansteentjes. Oceaanjaspis geeft gevoel van vreugde, opgewektheid en bevordert de expressie van liefde in je woorden en daden. Daarnaast bevordert deze steen de doorstroming van energie. Oceaanjaspis helpt positieve, helende energie op de goede plek komen en voert negatieve energie af.

 

Aquamarijn maakt speels, onbezorgd en creatief, en brengt vrolijkheid en helderheid van geest. Het is een steen die je heerlijk laat ontspannen en zet je in het nu. Vanuit de ontspannenheid bevordert Aquamarijn je zelfexpressie en communicatie. Het helpt je te spreken vanuit je hart, je gevoel.

 

In de basis van de piramide bevindt zich een grote abrikoos maansteen. Maansteen heeft een sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. De steen bevordert de intuïtie en heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven. Maansteen maakt tevreden en zuivert de emotionele laag van de aura en helpt emoties in balans te brengen, en deze te uiten.

 

Om deze grote maansteen heen bevinden zich vier bergkristalpunten omwikkeld met koperdraad. Dit is een steen met enorme geneeskracht en het versterkt de kracht van alle andere stenen in de piramide. Bergkristal reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie.

 

 

Naast de stenen bevat de piramide twee lagen aluminium schaafsel en een grote koperen coil om de kracht en energie van de piramide en de stenen te versterken.

 

Deze fantastische piramide heeft een basis van ongeveer 11,5 x 11,5 cm en is 18 cm hoog.

 

Kosten: De piramide Dolphin Teachings kost 165 euro (inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor zakelijke aanschaf). Dit bedrag is exclusief verzendkosten voor een aangetekend pakket a €8,95. Ophalen in Heemstede kan ook.