Connecting to your Nature

Orgonite - Nubische piramide

 

Deze Nubische piramide heeft een prachtige, rustgevende en verwelkomende kracht, en is gemaakt met de energie van Gyhldeptis (uit het kaartendek ‘Het Godinnen Orakel’ van Amy Sophia Marashinsky). Gyhldeptis, de vrouwe van het hangende haar, is voor een aantal volken uit het noordwesten van Noord-Amerika de bosgodin die verbonden is met de krachten van de natuur. Zij is de Godin van synthese, uit tegenstellingen en conflicten schept zij eenheid en heelheid.

 

In zowel de basis als in de top van de piramide bevindt zich een donutvormige mosagaat. Mosagaat werkt aardend en stabiliserend, en versterkt je verbinding met de natuur. De zachte en voedende energie van deze steen brengt lichaam, geest en ziel terug naar hun natuurlijke, evenwichtige toestand en brengt stabiliteit en rust op al deze niveaus. De steen geeft je het gevoel op je plek te zijn en laat je ware ik naar boven komen. Het laat je de kern en wat echt belangrijk is om je heen en in jezelf zien. Oppervlakkigheden, vooroordelen en zaken die afleiden van de essentie vallen hierbij weg. 

 

In de basis van de piramide, alsook in een laag in het centrum van de piramide, bevindt zich versteend hout. Versteend hout is een aardende en kalmerende steen met een zachte werking. Het bevordert je connectie met de aarde en vermindert heimwee. Daardoor heb je altijd het gevoel op de goede plek te zijn en voel je je thuis.  

 


De levensboom in het centrum van de piramide bevat steentjes die werken op de zeven chakra’s. Deze levensboom staat symbool voor de verbinding tussen hemel en aarde die jij vormt waarbij alle chakra’s in balans zijn.

 

Achter deze levensboom bevindt zich de zogenoemde ‘Gouden Driehoek’. Dit is een combinatie van amethist, bergkristal en rozenkwart. Deze drie-eenheid van soorten uit de kwartsfamilie versterkt elkaar. De combinatie is erg krachtig en zorgt onder andere voor rust, balans en harmonie. Daarnaast behouden ze ieder ook hun afzonderlijke werking. 

 

Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. Het bevordert zelfinzicht en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf toe over gedrag dat schadelijk kan zijn en niet in dienst is van je hoogste zelf.  

 


 

 

Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht. De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Het beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans. 

 

Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hartchakra en opent het hart om liefde te ontvangen en te geven, en het bevordert eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend. 

 

Naast de stenen bevinden zich in deze piramide twee lagen ijzerschaafsel, twee lagen aluminiumschaafsel en vier koperen spiralen in de basis van de piramide. De Gouden driehoek ligt op een koperen coil die ervoor zorgt dat de kracht die deze drie-eenheid genereert, versterkt wordt.

 

Deze mooie Nubische piramide met zachte, voedende energie heeft een basis van 10,5 x 10,5 cm en een hoogte van 16 cm.

 

Kosten: 115 euro (inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor zakelijke aanschaf). Dit bedrag is exclusief verzendkosten voor een aangetekend pakket a €8,95. Ophalen in Heemstede kan ook.