Archangel Michael 

Orgonite - Nubische piramide

 

Deze schitterende grote piramide is gemaakt met de energie van Aartsengel Michael, die verbonden is met de blauwe straal. De kaart die ik voor deze piramide getrokken heb en waarmee de stenen zijn opgeladen is de kaart ‘Blauwe engel’ uit het kaartendeck 'Wijsheid van het Universum' van Toni Carmine Salerno. Aartsengel Michael is een geliefde en krachtige beschermer, en een betrouwbare gids. Hij biedt je graag bescherming in allerlei situaties en met zijn blauwe energetische zwaard kan hij energetische koorden doorsnijden om jouw energie schoon en zuiver te houden. Ook helpt Aartsengel Michael je bij het vinden van je levensdoel. Hij helpt en inspireert je graag door engelen tekens op je pad te sturen wanneer je hem vraagt je te helpen bij het vinden van jouw hogere doel. Dus vraag hem gerust om hulp, begeleiding en tekens.

 

In de top van de piramide bevinden zich van boven naar beneden: lapis lazuli, seleniet snippers, en sodaliet. Het hart in de top van de piramide is ook lapis lazuli.

 

Lapis lazuli is een hele spirituele steen. Het bevordert spirituele kracht en vaardigheden, wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede. De steen maakt eerlijk, oprecht en helpt innerlijke waarheid vinden en deze accepteren. Het helpt je jezelf zijn en je eigen weg bewandelen. Lapis lazuli heeft een sterke werking op de keel en het keel chakra (5e) en stimuleert hierdoor open en eerlijke communicatie.

 

Ook seleniet is een hele spirituele steen. Het brengt inzichten in je levenslessen en het bevordert contact en communicatie met je gidsen en engelen. Behalve dat seleniet rust, balans en vrede in jezelf bevordert, werkt deze steensoort ook sterk beschermend en reinigend. Het reinigt tevens andere stenen en laadt deze op in hun energie.

 

Sodaliet geeft je inzicht in jezelf en helpt je trouw zijn aan jezelf. Het bevordert zelfacceptatie, zelfrespect en zelfvertrouwen, en het brengt harmonie en vertrouwen. Seleniet bevordert vrijheidsdrang, idealisme, waarheid en het uiten van je mening en gevoelens. Sodaliet versterkt logica, rationeel denken en objectiviteit en verenigt dit met je intuïtie. De steen absorbeert elektromagnetische straling van bijvoorbeeld computers en mobiele telefoons.

 

Onder het lapis lazuli hart bevindt zich een engel van blauwe stripe agaat, met daarachter een angel aura kwarts. Aan de voet van de engel bevinden zich seleniet snippers en in de hoeken lapis lazuli. En onder de witte laag bevindt zich een laag sodaliet met in het midden (niet te zien) een koperen coil.

 

Blauwe stripe agaat staat bekend als een talisman met grote helende energie. Het is een stabiliserende, harmoniserende en beschermende steen, en het bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding. Het stimuleert spirituele en geestelijke groei door aan te zetten tot zelfreflectie. Blauwe stripe agaat helpt om uit de onderdrukking te komen en jezelf op een positieve en constructieve wijze te uiten.

 

Angel aura kwarts zijn bergkristal punten die behandeld worden met o.a. platina en zilver waardoor het oppervlak glanzende regenboogkleuren laat zien. Angel aura kwarts verenigt de energie van bergkristal, platina en zilver in zich. Het resultaat is heel zachte en lichte energie welke een sereen, vredig en tevreden gevoel geeft. De steen heeft een sterke connectie met het Engelenrijk en helpt je haar boodschappen ontvangen. Het bevordert hierdoor spirituele inzichten en kennis en helpt je om je spirituele levensdoel te vinden. Angel aura kwarts is een krachtige reiniger van lichaam, geest en ziel. Omdat de steen zo'n fijn en rustig gevoel geeft, helpt de steen om stress, spanningen en zorgen te verminderen.

 

In de basis van de piramide bevindt zich in het midden een angeliet, met aan weerszijden een bergkristalpunt omwikkeld met koperdraad. En tevens twee kleine veren van de duif, met daarop (net zoals in de hoeken van de piramide) lapis lazuli. Tussen de veren en de bergkristalpunten zijn hoopjes seleniet snippers.

 

Angeliet is een beschermende en kalmerende steen. Het bevordert een gevoel van innerlijke vrede, verbondenheid, empathie en mededogen. Het heeft een kalmerende werking en helpt je eerlijk te zijn, gevoelens te uiten en om veranderingen en zaken die niet veranderd kunnen worden te accepteren. Angeliet bevordert astraal reizen en spirituele ervaringen en communicatie (met name met engelen) maar zorgt er ook voor dat je goed geaard blijft.

 

Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht. De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Het beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans.

 

De duif is een vrede- en harmoniebrenger. Duif vraagt je om je in verbinding te stellen met je hogere zelf, vrede te voelen in jezelf en in harmonie te leven met Moeder Aarde en het universum. 

 

 

Deze schitterende piramide heeft een basis van ongeveer 14 x 14 cm en is 21 cm hoog.

 

Kosten: 250 euro (inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor zakelijke aanschaf). Dit bedrag is exclusief verzendkosten voor een aangetekend pakket a €8,95. Ophalen in Heemstede kan ook.