Orgonite Krachtschijf 8 cm

Life Force Energy

 

Deze krachtschijf is gemaakt met de energie van de kaart ‘Life Force Energy’ (uit het kaartendeck 'Beyond Lemuria' van Izzy Ivy). Steekwoorden die hierbij horen: mana, prana, het leven vieren, optimale gezondheid, vitaliteit, balans met jezelf en de Aarde.

 

De edelstenen in deze krachtschijf zijn thuliet, magnetiet, carneool en bergkristal. 

 


Tuliet is een roze steen uit Noorwegen heeft een krachtige verbinding met de levenskracht. Het stimuleert levenskracht, passie en het genieten van het leven. Het stimuleert wilskracht en creativiteit en helpt ons meer in harmonie met onszelf en onze omgeving te komen. Verbonden met het hart en het hoofd helpt deze je mentale en emotionele kanten te balanceren. 

 

Magnetiet brengt de chakra’s en de verfijnde en etherische lichamen op één lijn. Magnetiet verbindt de basis- en aardechakra’s met de voedende energieën van de aarde, wat de levenskracht en de vitaliteit in het fysieke lichaam ondersteunt.

 

Carneool aardt en verankert je in de huidige werkelijkheid. Carneool geeft veel energie, geeft je moed om in actie te komen en ‘de sprong te wagen’, dingen te manifesteren en helpt je een nieuw pad te gaan. 

 

Bergkristallen zijn zeer krachtige healers en energieversterkers. Het neemt energie op, slaat deze op, laat deze los en reguleert haar, al naar gelang wat nodig is. Helder kwarts belichaamt het concept van helderheid en leert je om een voertuig voor het Goddelijke Licht te worden. 

 

Naast de edelstenen bevat de schijf koper en aluminium. Metalen zorgen ervoor dat de kracht van de stenen versterkt naar de omgeving wordt afgegeven.

 

Afmeting

Deze krachtschijf heeft een doorsnede van 8 cm.

 

Kosten

De schijf kost 22 euro. Dit bedrag is inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor zakelijke aanschaf, en is exclusief verzendkosten voor een brievenbuspakket a €4,10. Ophalen in Drenthe kan ook.