Orgonite  

Engel van Wijsheid

 

Deze engel is gemaakt met de energie van de kaart ‘Wijsheid’ uit het kaartendeck ‘De wijsheid van het Universum’. “Wijsheid hebben is uw eigen waarheid leven met liefde en respect in uw hart voor uzelf, de hele mensheid, de Aarde en alle levende wezens.”

 

De stenen in deze ‘Angel of Wisdom’ zijn: gele calciet, topaas en amethist.

 

Gele calciet is verbonden met de tweede straal, de gele Vlam van Verlichting en Wijsheid. Het is een zeer liefdevolle steen die sereniteit, wijsheid en diepe kracht schenkt. Hij werkt tevens bijzonder transformerend rondom de zonnevlecht. Daar verwarmt en verzacht hij oude pijnstukken en helpt deze te helen. Ook is gele calciet verbonden met de Zonnekracht waardoor je zelf weer in je eigen lichtkracht komt. 

 

Topaas is een zonnige steen die op een zachte manier zelfverwezenlijking stimuleert. De steen helpt je je eigen weg te vinden en te volgen, en te vertrouwen op je eigen innerlijke bron aan kennis en wijsheid. Het helpt je doelen stellen en om die doelen te bereiken. 

 

Amethist is een krachtige zuiverende en beschermende steen met een hoge vibratie die verbonden is met de hogere chakra’s en de violette straal van transmutatie. Hij verbindt je met je eigen goddelijke oorsprong, stimuleert het denken, de heldere vermogens en de intuïtie. Hij helpt je om diepere inzichten en de oorzaken van levenservaringen te krijgen.

 

Naast de stenen bevat de orgonite koper en aluminium. Deze metalen helpen om de kracht en energie van de orgonite en de stenen te versterken.

 

Afmeting

Deze orgonite engel is 16 cm hoog.

 

Kosten

De engel kost 60 euro (inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor zakelijke aanschaf). Dit bedrag is exclusief verzendkosten voor een aangetekend pakket a €8,95. Ophalen in Drenthe kan ook.

 

Op verzoek kan ik er een bijpassende oplaadschijf en/of (ketting)hanger bij maken. Een oplaadschijf versterkt de kracht van de engel, en op de oplaadschijf kun je bijvoorbeeld je sieraden leggen, of een fles drinken zetten om het op te laden met de energie van de stenen in de orgonite.