Orgonite

Krachtschijf en Engel van Vreugde

 

Deze orgonites zijn gemaakt met de energie van de kaart “De Zwaluw” uit het kaartendeck ‘Vogelkaarten’ van Jane Toerien en Joyce van Dobben.

 

Zwaluw leidt je naar je persoonlijke pad van vreugde. En zo speels en prachtig als de Zwaluw vliegt, zo leert hij je te genieten van dat pad, van het in beweging zijn. Het in beweging zijn alleen al, brengt je diepe levensvreugde,  nog los van waar de beweging je naar toe brengt. Laat Zwaluw je helpen om je uitgelijnd te krijgen met je vreugde.

 

De stenen in deze orgonites zijn: zonnesteen, citrien, grossulaar en granaat.


Zonnesteen is een zonnige, verwarmende, positieve steen die werkt op het 3e chakra. Zonnesteen werkt stemmingsverbeterend en het stimuleert levensvreugde, optimisme, daadkracht, eigenwaarde, zelfvertrouwen, een goed humeur en een positieve instelling en kijk op het leven. Hij leert je te genieten van het leven en zorgt voor een positieve blik op de toekomst.

 

Citrien geeft energie, levensvreugde en moed, en stimuleert zelfrespect en zelfverwezenlijking. De zonnige steen trekt geluk en voorspoed aan en en laat je van het leven genieten. Het helpt je je persoonlijke kracht (her)vinden en stimuleert eigenschappen als zelfvertrouwen, eigenwaarde en creativiteit. Het helpt je om doelen te stellen die goed voor je zijn en deze waar te maken. Citrien herinnert je eraan: “durf te leven”.

 

Grossulaar is één van de krachtigste stenen voor voorspoed.  Grossulaar helpt je om bewust de gaven van het Goddelijke in ontvangst te nemen en te genieten van wat je hebt en om dankbaar te zijn. Grossulaar helpt je om ware overvloed in je leven te zien en om daar vol vreugde van de genieten. 

 

Granaat schenkt veel energie en herstelt krachtig. De steen reinigt de chakra’s en voorziet ze van nieuwe energie. Granaat geeft oa kracht, doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen, wilskracht en het brengt levensvreugde. Bovendien activeert granaat andere kristallen, waardoor hun effect wordt versterkt. 

 

Naast de edelstenen bevat de engel koper, messing en aluminium. Metalen zorgen ervoor dat de kracht van de stenen versterkt naar de omgeving wordt afgegeven.

 

Afmeting

De engel is 16 cm hoog en de krachtschijf heeft een doorsnede van 13 cm.

 

Kosten

De engel kost 60 euro en de krachtschijf 33 euro. Dit bedrag is inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor zakelijke aanschaf, en is exclusief verzendkosten voor een aangetekend pakket a €8,95. Ophalen in Drenthe kan ook.