Orgonite

Krachtschijf en Engel Oceana

 

Deze orgonites zijn gemaakt met de energie van de kaart Oceana (uit het kaartendeck 'Wijsheid van het Universum' van Toni Carmine Salerno). Oceana brengt emoties in balans en brengt heling. Ze moedigt aan je eigen waarheid te leven en is verbonden met creativiteit.

 

De stenen in deze orgonites zijn: pāua schelp, aquamarijn, Botswana agaat, maansteen en bergkristal. 


Het parelmoer in de Pāua schelp ofwel Abalone schelp heeft net zoveel kracht als edelstenen. Doordat de Abalone Schelp verbonden is met het element water is het een krachtige reiniger. De verschillende parlemoerkleuren hebben een balancerend effect op alle chakra’s. De schelp schenkt inspiratie en creativiteit. Het verzacht emoties, brengt positiviteit, en stimuleert de intuïtie. 

 

De naam aquamarijn is ontleend aan de Latijnse term voor ‘water van de zee’, volgens oude overleveringen was Aquamarijn de schat van zeemeerminnen. Zeelieden gebruikten het als talisman om hen te beschermen en geluk te brengen tijdens hun reizen. Aquamarijn straalt een bijzonder zachte en liefdevolle en toch heldere energie uit, sterk verbonden met de blauwe galactische straal en verbonden met de dolfijn- en walvisenergieën. Het brengt beweging, speelsheid en wijsheid, maar ook kalmte en verkoeling in allerlei omstandigheden. Als steen van het element water brengt het je in contact met je onderbewuste, de spirituele wereld en je diepste emoties. Aquamarijn geeft de moed en de helderheid om je innerlijk weten te uiten en verbetert je intuïtieve vermogens. 

 

Botswana agaat werkt beschermend, stabiliserend, kalmerend, laat je veilig voelen en zorgt voor zowel geestelijke als emotionele rust en balans. Daarnaast stimuleert deze steen creativiteit. De banden in deze agaat maken deze steen zeer effectief voor multidimensionale genezingsprocessen en in contact komen met de diepste lagen van de ziel.

 

Maansteen weerkaatst en herinnert ons dat alles deel uitmaakt van een cyclus van verandering, zoals de maan ook wast en afneemt. Het helpt je om zonder weerstand mee te bewegen in de natuurlijke cycli, en de cycli van het leven. Haar krachtigste effect is het kalmeren van emoties. Maansteen maakt bewust van het onbewuste, bevordert intuïtie en empathie. 

 

Bergkristallen zijn zeer krachtige healers en energieversterkers. Het neemt energie op, slaat deze op, laat deze los en reguleert haar, al naar gelang wat nodig is. Helder kwarts belichaamt het concept van helderheid en leert je om een voertuig voor het Goddelijke Licht te worden. 

 

Naast de edelstenen bevat de engel koper en aluminium. Metalen zorgen ervoor dat de kracht van de stenen versterkt naar de omgeving wordt afgegeven. 

 

Afmeting

De engel is 16 cm hoog en de krachtschijf heeft een doorsnede van 13 cm.

 

Kosten

De engel kost 60 euro en de krachtschijf 33 euro. Dit bedrag is inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor zakelijke aanschaf, en is exclusief verzendkosten voor een aangetekend pakket a €8,95. Ophalen in Drenthe kan ook.