Orgonite  

Engel De Ziener

 

Deze prachtige engel is gemaakt met de energie van de kaart ‘De Ziener' (uit het kaartendeck ‘Het Mystieke Sjamanen orakel’). Deze kaart gaat er over dat er in het leven meer te zien is dan wat duidelijk zichtbaar is. In het Verborgen Rijk is er informatie voor degenen die bereid zijn het op te merken en te ontvangen. De ziener weet de waarheid en ziet zonder oordelen wat er echt aan de hand is. Volg je intuïtie, vertrouw op je gevoel en stel je open voor de omstandigheden en de nuances en kleine aanwijzingen, die je normaliter mist wanneer je alles op het eerste gezicht beoordeelt. Je visie zal steeds helderder en zuiverder worden.

 

De engel is gemaakt met de stenen:  labradoriet, tektiet, aquamarijn en valkenoog. 

 

Labradoriet is een zeer beschermende en mystieke steen die het bewustzijn verhoogt en die een krachtveld door de aura heen creëert en deze beschermt en sterkt. Hij helpt projecties van anderen af te buigen en zorgt dat anderen jouw energie niet kunnen aftappen. Het is een steen van magie die ons in contact brengt met ons innerlijke zelf en de hogere gidsen. Labradoriet vergroot onze mentale en intuïtieve vermogens zoals helderziendheid, telepathie, astraal reizen, communicatie met hogere gidsen en stelt je in staat om steeds meer synchroniciteiten in je leven waar te nemen. Het is een interdimensionale steen die je helpt om bewust door de sluier heen te kijken. Ook helpt hij je om meer over jezelf te ontdekken. 

 

Tektiet brengt de chakra's in balans en bevordert spirituele en persoonlijke groei. Het helpt bij het opruimen van trauma's en pijn uit het verleden en helpt je inzicht te geven in de lessen die je hieruit kunt leren. Het helpt je ook om daarin zonder oordeel naar jezelf te kijken. Tektiet geeft je daarnaast een optimistische kijk op het leven en stimuleert spirituele vermogens. Het bevordert telepathie en helderziendheid en helpt contact maken met andere werelden en dimensies.

 

Aquamarijn straalt een bijzonder zachte en liefdevolle en toch heldere energie uit, sterk verbonden met de blauwe galactische straal en verbonden met de dolfijn- en walvisenergieën. Het brengt beweging, speelsheid en wijsheid, maar ook kalmte en verkoeling. Als steen van het element water brengt het je in contact met je onderbewuste, de spirituele wereld en je diepste emoties. Aquamarijn geeft vrouwen de moed en de helderheid om hun innerlijk weten te uiten en verbetert hun intuïtieve vermogens. Deze fantastische steen is een pad naar communicatie met de God/Godin in jezelf. Het is een van de krachtigste stenen om je keelchakra schoon te maken en te activeren, hij zorgt ook voor verbinding met je oren en innerlijk horen en zorgt dat je gevoeliger wordt voor subtiele energieën. 

 

Valkenoog werkt remmend en inzichtgevend en helpt je om afstand te nemen en het grotere geheel te zien. De steen remt overmatige angst, emoties, agressie en  stemmingswisselingen. Valkenoog helpt om beperkende gedrag- en denkpatronen te doorbreken en pessimisme en een slachtofferhouding te verminderen. Het geeft inzicht in je levenspad en inzicht in complexe situaties en helpt hierdoor bij het nemen van beslissingen. Spiritueel werkt de steen aardend en bevordert helderziendheid.

 

Naast de stenen bevat de engel aluminium. Dit metaal versterkt de werking van de stenen en de orgonite. 

 

Afmeting

Deze orgonite engel is 16 cm hoog.

 

Kosten

De engel kost 60 euro (inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor zakelijke aanschaf). Dit bedrag is exclusief verzendkosten voor een aangetekend pakket a €8,95. Ophalen in Drenthe kan ook.

 

Op verzoek kan ik er een bijpassende oplaadschijf en/of (ketting)hanger bij maken. Een oplaadschijf versterkt de kracht van de engel, en op de oplaadschijf kun je bijvoorbeeld je sieraden leggen, of een fles drinken zetten om het op te laden met de energie van de stenen in de orgonite.