Orgonite Krachtschijf 13 cm

Compassion

 

 

Deze krachtschijf (met 13 cm doorsnede) is gemaakt met de energie van de kaart 'Compassie' (uit het kaartendeck 'De wijsheid van het Universum'). Kuan Yin, de boeddhistische Godin van compassie en genade staat je bij om meer compassie met jezelf te krijgen. Ze helpt je om negatieve, kritische gedachten over jezelf om te zetten naar positieve, liefdevolle gedachten. Hoewel je gedachten in veel dingen imperfectie kunnen zien, is alles in feite perfect precies zoals het is. Zie dingen met compassie en je zult de onderliggende schoonheid in alle dingen zien.

 

De stenen in deze krachtschijf zijn: rhodochrosiet, amethist en roze toermalijn.


Rhodochrosiet is een activerende steen die sterk inwerkt op het hart en het hart chakra. Het opent het hart om liefde voor jezelf en anderen te geven en te ontvangen. De steen bevordert een gevoel van harmonie, geduld en compassie. Het maakt vrolijk, levendig, liefdevol en positief.

 

Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. Het bevordert zelfinzicht en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf toe over gedrag dat schadelijk kan zijn en niet in dienst is van je hoogste zelf. En om dit gedrag op een liefdevolle manier om te zetten naar positief en voedend gedrag.

Roze Toermalijn heeft een aardende werking en brengt balans tussen lichaam en geest. Het verwijdert negatieve energie en reinigt de aura. Het werkt sterk op het hartchakra en heeft een positieve invloed op het verwerken van verdriet. Roze Toermalijn zorgt dat je liefdevol naar je zelf toe kunt zijn en ondersteunt in liefdevol handelen naar je omgeving toe. Het laat je meer leven vanuit rust en je gevoel. 

 

Verder bevat de schijf koper. Metalen zorgen ervoor dat de kracht van de stenen versterkt naar de omgeving wordt afgegeven.

 

Op de krachtschijf kun je bijvoorbeeld je sieraden leggen, of een fles drinken zetten om het op te laden met de energie deze orgonite. 

 

Afmeting

Deze krachtschijf heeft een doorsnede van 13 cm.

 

Kosten

De schijf kost 33 euro. Dit bedrag is inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor zakelijke aanschaf, en is exclusief verzendkosten voor een brievenbuspakket a €4,10. Ophalen in Drenthe kan ook.