True to my Self

Orgonite - Cheops piramide

 

Deze mooie piramide is gemaakt met de energie van ‘Maan van rust en helderheid’ (kaart uit het kaartendeck ‘De kracht van het Wiel’ van Linda Ewashina). Als je van nature anderen op de eerste plaats zet, helpt de energie van deze kaart je in zelfexpressie en het stellen en handhaven van je eigen grenzen. Vanuit rust en helderheid.

 

De stenen in deze piramide zijn: aventurijn, sodaliet, heliotroop en groene opaal (vijf stenen in de bodem van de piramide).

 

Aventurijn vergroot de wilskracht en besluitvaardigheid. Hij geeft je zelfvertrouwen ten aan zien van nieuwe situaties waarin je je begeeft en kan je helpen bij het neerzetten van je doelen en het manifesteren van wat jij voor jezelf wenst.

 

Sodaliet brengt helderheid, geeft je inzicht in jezelf en helpt je trouw zijn aan jezelf. Het laat zelfacceptatie, zelfrespect en zelfvertrouwen groeien. En het bevordert vrijheidsdrang, waarheid en het uiten van je mening en gevoelens.

 

Heliotroop werkt aardend, beschermend en brengt balans. Ook helpt deze steen om je grenzen te stellen en negatieve invloeden buiten te houden.

 

Groene Opaal is een beschermende steen en brengt je dichter bij de liefde voor alles wat de natuur te bieden heeft. Net zoals de natuur zorgt groene opaal ervoor dat je tot rust komt en dat je ontspanning in je lijf kunt toelaten. Het is een steen die op een reset knop drukt en zorgt voor een natuurlijk evenwicht tussen jou en je omgeving. 

 

Naast de stenen bevat deze piramide twee lagen aluminiumschaafsel. Dit versterkt de kracht en werking van de piramide en de stenen.

 

Afmeting

Deze schoonheid heeft een basis van 10 x 10 cm en een hoogte van ongeveer 7 cm.

 

Kosten

Deze piramide 'True to my Self' kost 55 euro (inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor zakelijke aanschaf). Dit bedrag is exclusief verzendkosten voor een aangetekend pakket a €8,95. Ophalen in Midden Drenthe kan ook.