True Power

Orgonite - Cheops piramide

 

Deze stralende piramide is gemaakt met de energie van de kaart ‘kracht’ uit het kaartendeck ‘Wijsheid van het Universum’ van Toni Carmine Salerno. Het gaat over het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen leven, om je kracht in te zetten om je leven te creëren dat je hart begeert. Echte kracht houdt in dat je je eigen waarheid leeft.

 

De stenen in deze piramide zijn: carneool (in de levensboom en de losse oranje steentjes) lavasteen (zwarte donutvorm) en vier gele barnsteen (ofwel amber).


 

Carneool geeft kracht, energie, moed en doorzettingsvermogen. Het werkt activerend en motiverend en stimuleert creativiteit. Het vergroot zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde en helpt je om voor jezelf op te komen en assertief te zijn wanneer dat nodig is. De steen helpt je om steviger in je basis te gaan staan.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Lavasteen is afkomstig uit de kern van de aarde, helpt dan ook om te zien waar alles om draait in het leven. Lavasteen verenigt de energie van vuur en aarde in zich waarbij de aardse energie het vuur een beetje tempert. Het vergroot je wilskracht, geeft moed en maakt sterk en volhardend. De steen zet aan tot handelen en geeft je het doorzettingsvermogen om een project of plan ook af te ronden. Omdat lavasteen ook aardt en overtollige energie afvoert, vergroot het je persoonlijke kracht op een gebalanceerde, zachte manier. Het activeren gebeurt op een rustige en weloverwogen manier.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Barnsteen is een fossiel hars van miljoenen jaren oud. Het is een hartverwarmende steen die levensvreugde brengt. Het versterkt een gevoel van zorgeloosheid, vertrouwen in jezelf en het je zo op een zachte manier in je kracht te gaan staan.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Naast de stenen bevat de piramide twee lagen aluminiumschaafsel. Dit versterkt de kracht en werking van de stenen.

 

Afmeting

Deze krachtige piramide heeft een basis  van ongeveer 13 x 13 cm en is 8,5 cm hoog.

 

Kosten

Deze piramide 'True Power' kost 85 euro (inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor zakelijke aanschaf). Dit bedrag is exclusief verzendkosten voor een aangetekend pakket a €8,95. Ophalen in Midden Drenthe kan ook.