Transformational Fire & Creation

Orgonite - Cheops piramide

 

Deze fantastische Cheops piramide met een gevoel van stevigheid en levendigheid is gemaakt met de energie van Pele (uit het kaartendeck ‘Het Godinnen Orakel’ van Amy Sophia Marashinsky). Pele is de Hawaïaanse Godin van de heilige aarde, de vulkanen en het vuur van de lava. Ze staat voor vernietiging van alles wat oud is, voor scheppingskracht, creativiteit, passie en het vuur van bewustzijn. Ze helpt je door veranderingen heen te bewegen en in je eigen vuurkracht te gaan staan.

 

In de top van de piramide bevinden zich achtereenvolgend van boven naar beneden: labradoriet, citrien en bloedcarneool.

Labradoriet is een sterk beschermende en spirituele steen. De steen vermindert angst en geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen. Ook stimuleert het fantasie en creativiteit en helpt het ideeën te ontwikkelen. Daarnaast maakt labradoriet contact met het onderbewuste en brengt dat aan het licht. Op deze manier helpt de steen je om te groeien in bewustzijn.

 

Citrien is een zonnige en verwarmende steen. De steen bevordert zelfvertrouwen, zelfrespect, individualiteit, extraversie en stimuleert zelfverwezenlijking. Het geeft energie, levensvreugde en moed en het trekt geluk, voorspoed, succes, rijkdom en overvloed aan. De steen maakt creatief en bevordert zelfexpressie. Daarnaast beschermt citrien de aura en reinigt de chakra’s.

 

Bloedcarneool verwarmt en stelt gerust. Het werkt op je 2e chakra en stimuleert je zonnevlecht en aardechakra om samen te werken. Hierdoor kunnen zaken zoals stress en heftige emoties losgelaten worden in plaats van dat dit, als de druk van een vulkaan, in je opbouwt. Bloedcarneool werkt aardend en vitaliserend, en geeft zelfvertrouwen. Daarnaast heeft het een positieve werking op de geslachtsorganen en seksualiteit.  

 

In het centrum van de piramide bevindt zich een punt van bergkristal omwikkeld met koperdraad. Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht en het versterkt de kracht van alle andere stenen in de piramide. Het reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie.

 

Aan de basis van deze bergkristal ligt een donutvormige vuuragaat. Vuuragaat heeft een diepe band met de aarde en geeft een gevoel van veiligheid en zekerheid. De steen werkt beschermend, vitaliserend, en geeft energie. Vuuragaat stimuleert seksualiteit en passie. Om de vuuragaat heen bevinden zich drie cirkels met stenen, net als in de top: labradoriet, citrien en bloedcarneool. 

 

In de hoekpunten van de piramide bevinden zich acht tijgerijzer. Deze steen geeft energie en vitaliteit, en werkt ondersteunend als er veranderingen of nieuwe impulsen nodig zijn in je leven. Het helpt dingen die niet langer een positieve invloed op je leven hebben af te sluiten en een nieuw begin te maken. Tijgerijzer bevordert creativiteit en geeft doorzettingsvermogen, vastberadenheid en kracht.  

 

Om de kracht, passie en het vuur van Pele voedend te laten zijn, is het van belang dat het hart in liefde en openheid betrokken is. Daarvoor bevindt zich rhodochrosiet in de basis van de piramide. Rhodochrosiet is een activerende steen die sterk inwerkt op het hart en het hart chakra. Het opent het hart om liefde voor jezelf en anderen te geven en te ontvangen. Het maakt vrolijk, levendig, spontaan, liefdevol, enthousiast, positief, creatief, inventief en stimuleert hartstocht en sensualiteit. In het centrum van de basis bevindt zich labradoriet.

 

De levensbloem in de piramide, geldt als één van de krachtigste symbolen uit de heilige geometrie. Ze is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum, de bron van alle creatie. Naast de levensbloem bevat de piramide aluminiumschaafsel en een laag ijzerschaafsel wat een versterkende werking heeft op de kracht en energie van de piramide en de stenen.

 

Afmeting

Deze schitterende piramide heeft een basis van ongeveer 16,5 x 16,5 cm en is 12 cm hoog.

 

Kosten

Deze piramide 'Transformational Fire & Creation' kost 160 euro (inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor zakelijke aanschaf). Dit bedrag is exclusief verzendkosten voor een aangetekend pakket a €8,95. Ophalen in Midden Drenthe kan ook.