Roots of Egypt

Orgonite - Cheops piramide

 

Deze prachtige, krachtige piramide is gemaakt met de energie van Egypte. De stenen in deze piramide zijn: Libisch goud tektiet, turkoois, lapis lazuli, slangenjaspis en bergkristal.

 

Libisch goud tektiet is een heel spirituele steen met een sterke verbinding met de energie van het oude Egypte. De energie van deze steen is krachtig, zonnig en warm en werkt opbeurend. Libisch goud tektiet bevordert zelfverwezenlijking en spirituele inzichten en groei. Deze steen overstijgt tijd, ruimte en dimensies. Het helpt bij het maken van contact met de energie en kennis van oude en buitenaardse beschavingen (met name het oude Egypte en de Akasha kronieken) en met andere dimensies en werelden. 


 

Turkoois is een zeer efficiënte genezer, hij biedt troost aan de geest en welzijn aan het lichaam. Deze beschermende steen wordt al sinds mensenheugenis als talisman gebruikt. Turkoois bevordert spirituele afstemming en communicatie met de fysieke en spirituele werelden. Op het derde oog versterkt hij de intuïtie en meditatie. Op het keelchakra heft hij oude geloften en verboden op. Turkoois is een zuiverende steen die negatieve energie verdrijft, elektromagnetische smog verwijdert en tegen milieuvervuiling beschermt. Hij schept evenwicht in alle chakra’s, brengt ze op één lijn met de verfijnde lichamen Turkoois brengt mannelijke en vrouwelijke energieën bij elkaar. 

 

Lapis lazuli stimuleert verlichting en bevordert het werken met dromen en paranormale vermogens en maakt spirituele reizen gemakkelijker. Hij draagt sterrenzaden in zich, die hij in je energie ‘plant’, waardoor je je weer gaat beseffen dat je een universeel wezen bent en niet slechts van de aarde. Dit kristal creëert dus meer bewustzijn en groei. Lapis lazuli reinigt het vijfde en zesde chakra, hierdoor kun je inzichten beter uiten of uitleggen en zo bewustzijn helpen te verhogen. De steen is verbonden met lichtwezens, lichtmeesters, engelen en gidsen. Lapis lazuli maakt eerlijk, oprecht en helpt innerlijke waarheid vinden en deze accepteren. Het helpt je jezelf zijn en je eigen weg bewandelen

 

Slangenjaspis bestaat uit versteende algen, één van de eerste levensvormen van onze planeet die zuurstof produceerden. Het bevat eeuwige wijsheid die je helpt om informatie uit de Akasha kronieken te halen, bv informatie uit vorige levens, of visioenen over de toekomst. Dit is een perfecte steen die helpt bij evolutionaire veranderingen, omdat het zelf al biljoenen jaren allerlei chaos, rampen en transformaties heeft doorstaan. De steen helpt je te leren van al je ervaringen, ook die uit vorige levens. Hij maakt flexibel en leert je ‘los te laten’, maar ondersteunt je ook jouw doel op aarde ter bereiken. Hij versterkt je eigenwaarde, vermindert angsten en leert je om in je kracht te gaan staan en alleen te handelen naar wat jouw hoogste goed dient. Slangen Jaspis helpt bij het verwijderen van afdrukken van mentale programma’s die nu niet meer nodig zijn, of die van nut voor een ander waren. Hij zorgt voor minder stress en geeft een comfortabel gevoel. Als je met de steen mediteert is het een portaal om diep naar het verleden van de Aarde te gaan. 

 

Bergkristallen zijn zeer krachtige healers en energieversterkers. De steen neemt energie op, slaat deze op, laat deze los en reguleert haar. Helder kwarts belichaamt het concept van helderheid en leert je om een voertuig voor het Goddelijke Licht te worden. Kwarts brengt helderheid van denken en verbindt hoofd en hart. Ook helpt het je om een heldere verbinding te leggen met je hogere zelf en hogere leiding. Als je een kwarts kristal of bergkristal vasthoudt verdubbelt dat je biomagnetische veld, versterkt het de spierspanning en beschermt tegen straling. 

 

De piramide bevat ook een Ankh, dit is het symbool voor het eeuwige leven. Naast de stenen en het Ankh bevat de piramide koper, ijzer en goud engelenhaar. Deze metalen helpen om de kracht en energie van de piramide en de stenen te versterken.

 

Afmeting⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Dit prachtige krachtvoorwerp heeft een basis van 14 x 14 cm en is ongeveer 21 cm hoog.

 

Kosten

Deze piramide 'Roots of Egypt' kost 250 euro (inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor zakelijke aanschaf). Dit bedrag is exclusief verzendkosten voor een aangetekend pakket a €8,95. Ophalen in Midden Drenthe kan ook.