Orgonite piramides en engelen

Wat is orgonite?

Orgonite is een combinatie van edelstenen/kwartsen, metaal en kunsthars. De edelstenen genereren levensenergie (positieve orgone), welke door de metalen versterkt wordt en naar de omgeving wordt afgegeven. De combinatie van materialen maakt dat stilstaande (negatieve) orgone energie omgezet wordt in stromende (positieve) orgone energie.

 

Orgonite kan onder andere de volgende werking worden toegeschreven:

- Het zuivert de atmosfeer.

- Het ontgift water en laadt het energetisch op.

- Het vermindert de schadelijke effecten van straling.

- Het trekt positieve energie aan wat resulteert in een prettige sfeer.

- Het biedt rust en bescherming tegen een veelheid aan prikkels.

 

Dr. Wilhelm Reich is de grondlegger van orgonite. In de jaren 30 van de vorige eeuw startte hij met onderzoek naar orgone en manieren om deze energie te versterken en te bundelen en in te zetten voor genezing. Na Reich hebben Don en Carol Croft zijn werk voortgezet en verder verfijnd. Op internet is ruimschoots informatie te vinden over orgonite en de oorsprong en werking daarvan.

 

Door mij gemaakte orgonites

Met veel liefde en aandacht maak ik de orgonites met de hand. Hoe ik te werk ga, is dat ik me eerst afstem op degene voor wie ik de piramide of engel ga maken (ongeacht of ik de orgonite in opdracht maak en daarmee weet wie de koper is, of dat ik nog geen idee heb wie de orgonite uiteindelijk zal kopen). Vanuit die afstemming trek ik een kaart uit één van mijn kaartendeks en met de energie van deze kaart ga ik de piramide of engel maken. Aan de hand van het thema en de energie van de kaart, kies ik de meest passende edelstenen uit. Deze stenen reinig ik, en laad ik op in het licht van de maan en met de energie van de kaart. Vervolgens maak ik de orgonite laagje voor laagje. Aangezien de hars na iedere laag moet uitharden, is het maken van een orgonite proces van een aantal weken. Bij een engel zal dit gemiddeld één a twee weken zijn, bij een piramide gemiddeld zo'n 4 a 5 weken.

 

Ik maak tevens orgonites op verzoek, waarbij ik rekening houd met de specifieke wensen, emotionele of psychische thema's die spelen, of lichamelijke klachten waar ondersteuning bij gezocht wordt. Ook kun je eigen voorwerpen geven die ik in de piramide kan verwerken, zoals bijvoorbeeld een eigen steen of sieraad. Zo heb ik bijvoorbeeld voor een koppel een piramide gemaakt met daarin hun trouwringen die niet meer om de vingers pasten. 

 

Daarnaast maak ik orgonite piramides ter nagedachtenis aan een overleden dierbare. Ook hierbij houd ik uiteraard rekening met specifieke wensen. Met aandacht en respect kan ik een persoonlijk voorwerp of een deel van de as in de piramide verwerken van degene die is overgegaan. Voor meer informatie over een orgonite piramide als gedenkvoorwerp, klik dan hier.

 

Om een orgonite piramide te bestellen kun je contact opnemen via de mail: info@rheatanya.nl

 

Doordat de orgonites handwerk betreft, kunnen ze kleine imperfecties bevatten. Dit heeft geen invloed op de werking. 

 

 

Actueel aanbod orgonites

Cheops piramides, nubische piramides, engelen - van klein naar groot

True to my Self

Orgonite - Cheops piramide

 

10 x 10 x 7 cm 

Gentle Compassion

Orgonite - Cheops piramide

-VERKOCHT-

10 x 10 x 7 cm 

Source of Life & Balance

Orgonite - Cheops piramide 

 

11 x 11 x 7,5 cm


True Power

Orgonite - Cheops piramide

 

13 x 13 x 8,5 cm 

Joyful existence

Orgonite - Cheops piramide 

-VERKOCHT-

13 x 13 x 8,5 cm 

Transformational Fire & Creation

Orgonite - Cheops piramide

 

16,5 x 16,5 x 12 cm 


New Perspective & Fresh Start

Orgonite - Cheops piramide

 

8,5 x 8,5 x 14,5 cm 

Power of the Heart

Orgonite - Nubische piramide 

-VERKOCHT-

12,5 x 12,5 x 18 cm

Roots of Egypt

Orgonite - Nubische piramide

 

14 x 14 x 21 cm 


 

Orgonite

Engel van Overgave

 

Orgonite

Engel De Ziener 

 

Orgonite

Engel van Transformatie