Orgonite  

Engel van Transformatie

 

Deze mystieke orgonite engel is gemaakt met de energie van de kaart ‘Het Schimmenrijk’ (uit het kaartendeck ‘Het Mystieke Sjamanen Orakel’). Het Schimmenrijk geeft de verborgen schatten van de mensheid aan. Er heerst een rijke en vruchtbare duisternis waar we hetgeen, dat we van onszelf ontkennen, kunnen ontdekken. In het schimmenrijk kunnen we onze demonen ontmoeten en transformeren in pure energie, de bron van onze eigen kracht. Ook onze voorouders zijn in het schimmenrijk. Als je door het schimmenrijk reist, worden je alle gaven van je voorouders aangeboden. Hun strijd in het leren van de levenslessen, zal een zegening worden. 

 


 

De stenen in deze engel zijn: eldariet (ook wel nebulasteen of nevelsteen genoemd), nuummiet, petaliet en rookkwarts. 

 

Eldariet bevordert persoonlijke en spirituele groei, transformatie en energetische wedergeboorte. Het helpt je om naar je genetische nulstand terug te gaan als je erg uit balans geraakt bent en van daaruit je persoonlijk potentieel te verwezenlijken. De steen werkt diep in op spiritueel, emotioneel en fysiek (cel) niveau. Het helpt je om in je kracht te staan en je innerlijke balans te vinden en van daaruit laat de steen je zien wat er allemaal voor je mogelijk is en helpt je om deze groei en transformatie waar te maken.

 

Nuummiet is een krachtig zuiverende en beschermende steen. Het heeft een sterke connectie met de aarde en onttrekt allerlei vormen van negatieve energie uit het lichaam en de aura, de aarde in. Het vormt een beschermend schild om de aura en snijdt negatieve connecties door. Nuummiet ruimt tot in de diepste lagen van jezelf en je onderbewuste blokkades, trauma's, angsten, gevoelens van schaamte, verdriet en negatief karma op. Omdat deze negatieve invloeden worden losgelaten, helpt het je in je kracht staan en maakt het jezelf en je intenties zuiver. Nuummiet versterkt je intuïtie en is heel geschikt voor naar binnen gerichte, inzichtgevende meditaties.

 

Petaliet is een steen van innerlijke beelden, ze kan je innerlijke oog openen en je heldere vermogens versterken. Petaliet kan je naar een dimensie van rust en heling voeren, een ruimte waarin de zorgen en het getob van deze wereld niet bestaan, zodat je kunt baden in de kalme gelukzaligheid van de geest die nergens door wordt geplaagd. Deze beschermende steen bevordert meditatie en afstemming en neemt je mee naar een kalme en heldere dimensie waar oorzaken zijn op te sporen en te wijzigen, ook geeft Petaliet energie en activeert het processen. De steen ondersteunt zeer goed bij genezing van de voorouderlijke tijdslijn. 

 

Rookkwarts is één van de meest efficiënte aardende en reinigende stenen. Deze beschermende steen heeft een sterke band met de aarde. Rookkwarts helpt ontspannen, loslaten en accepteren, weerstand bieden tegen stressvolle invloeden en zorgt voor geestelijke (veer)kracht en helderheid. De steen helpt bij het doorbreken van oude patronen en heeft een gunstige werking op dwangmatige en malende gedachten, piekeren, angst (met name faalangst), en depressie. Daarnaast absorbeert rookkwarts geopatische en elektromagnetische smog en helpt bij uitscheiding en ontgifting op alle niveaus en vult de ruimte met een positieve vibratie.

 

Naast de stenen bevat de engel aluminium en koper (waaronder drie koperen coils). Deze metalen versterken de werking van de stenen en de orgonite. 

 

Afmeting 

Deze engel is 16 cm hoog.

 

Kosten

De Engel van Transformatie kost 60 euro.

Op verzoek kan ik er een bijpassende oplaadschijf en/of (ketting)hanger bij maken. Deze kosten respectievelijk 30 euro, en 20 euro. Een oplaadschijf versterkt de kracht van de engel, en op de oplaadschijf kun je bijvoorbeeld je sieraden leggen, of een fles drinken zetten om het op te laden met de energie van de stenen in de orgonite.

 

Deze bedragen zijn inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor zakelijke aanschaf, en zijn exclusief verzendkosten voor een aangetekend pakket a €8,95. Ophalen in Midden Drenthe kan ook.