Orgonite  

Oplaadschijf en Engel van Overgave

 

Deze engel is gemaakt met de energie van de kaart ‘De Getuige’ (uit het kaartendeck ‘Het Mystieke Sjamanen Orakel’). De getuige observeert alleen maar en doet niets. Deze kaart die je steeds als getuige terzijde heeft gestaan, wordt nu je bondgenoot. Je dacht dat je een doener was, maar nu ontdek je dat de dingen gebeuren als je een stapje opzij doet. Verander de werkelijkheid door rust te vinden zodat je ware zelf zich kan laten zien. Blijf niet alles steeds maar willen controleren. Haal in plaats daarvan een paar keer diep adem en ga genieten van het idee dat je niet hoeft op te treden. Geef de wereld de ruimte om zelf door te draaien. 

 

De stenen in deze engel zijn: lepidoliet, roze toermalijn, roze Andes opaal en bronziet. 

 

Lepidoliet is een combinatie steen, een zogenaamde Mica. Door de aanwezigheid van meerdere mineralen liggen de krachten van Lepidoliet op meerdere vlakken. Zo is het een kalmerende, beschermende en reinigende steen. Echter is het ook een activerende steen die blokkades weghaalt en de chakra’s van het hart, keel, 3e oog en de kruin opent. De steen laat emotionele afhankelijkheid overwinnen en laat de eigen ik weer het belangrijkste zijn. Niet langer kijken naar invloeden van buitenaf maar de oplossingen vinden in het eigen zijn. De steen zorgt voor evenwichtig en emotionele heling.

 

Roze Toermalijn heeft een aardende werking en brengt balans tussen lichaam en geest. Het verwijdert negatieve energie en reinigt de aura. Het werkt sterk op het hartchakra en heeft een positieve invloed op het verwerken van verdriet. Roze Toermalijn zorgt dat je liefdevol naar je zelf toe kunt zijn en ondersteunt in liefdevol handelen naar je omgeving toe. Het is een sterk kalmerende steen en werkt goed bij stress, depressieve gevoelens en angsten. Roze Toermalijn laat je meer leven vanuit rust en je gevoel. 

 

Roze Andes opaal is zeer behulpzaam bij heling van jezelf en anderen, de zachte Engelenenergie heelt oude stukjes en brengt er zachte liefde voor in de plaats. Deze hele hoge fijne trillingen zorgen dat je meer begrip en acceptatie krijgt. Het heelt heel diepe oude stukken en pijnen en verbindt je opnieuw met de tijd van voor Lemurië, toen je nog in de eenheid was, het brengt deze eenheidsenergie in heel je wezen terug. Het is als een warme liefdesdeken om je heen waarbij alle kou en verdriet en eenzaamheid opgelost wordt. Dit kristal opent met zachtheid je hart en helpt je jezelf lief te hebben en te accepteren zoals je bent. Het helpt je om je hart open en liefdevol te houden, wat er ook in en om je heen gebeurt.

 

Bronziet is een echte beschermsteen die je met twee benen stevig op de grond zet. Bronziet helpt om je hoofd koel te houden en geeft je een gevoel van innerlijke rust. Deze bijzondere steen helpt je om in het "hier en nu" te blijven zonder iets te "doen". Bronziet ondersteunt bij langdurige stress en laat je herstellen bij uitputting.  

 

Naast de stenen bevat de engel aluminium en koper. De oplaadschijf bevat koper. Deze metalen versterken de werking van de stenen en de orgonite. Daarnaast bevat de oplaadschijf het symbool van De Kubus van Metatron. Deze staat bekend als de blauwdruk  van het Universum, het is scheppend vermogen op de hoogste trilling.

 

Afmeting

Deze orgonite engel is 16 cm hoog. De oplaadschijf heeft een doorsnede van ongeveer 11 cm.

De oplaadschijf versterkt de kracht van de engel en op de oplaadschijf kun je bijvoorbeeld je sieraden leggen, of een fles drinken zetten om het op te laden met de energie van de stenen in de orgonite.

 

Kosten

De engel kost 60 euro en de oplaadschijf 30 euro. Indien gewenst kan ik er ook een bijpassende kettinghanger bijmaken a 20 euro. Deze bedragen zijn inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor zakelijke aanschaf, en zijn exclusief verzendkosten voor een aangetekend pakket a €8,95. Ophalen in Midden Drenthe kan ook.