New Perspective and Fresh Start

Orgonite - Nubische piramide

 

Deze piramide is gemaakt met de energie van de kaart ‘After the storm’ (uit het kaartendeck ‘Sacred Rebels’ van Alana Fairchild  en Autumn Skye Morrison). Een onweersstorm is een manier van de natuur om alle energie te verzamelen die afgevoerd en losgelaten mag worden. Door het ontladen van spanning, zullen ontspanning en vrijheid snel daarop volgen, vaak met een fris en nieuw perspectief. Dat is ook het geschenk wat de energie van deze kaart te brengen heeft.

 

De stenen in de piramide zijn: peridoot, zonnesteen, maansteen, mosagaat, kunziet en chrysopraas.


 

Peridoot is een beschermende en reinigende steen. De steen helpt om je los te maken van de negatieve invloeden van anderen. Het maakt zelfstandig en assertief en helpt je je eigen weg te volgen. Peridoot helpt om je eigen fouten te erkennen en ze te corrigeren maar ook om opgekropte emoties los te laten. Hij heelt wonden uit dit en je vorige levens en leert je om bij je gevoel te komen en zodoende vanuit je hart te leven. De steen vergroot het zelfvertrouwen en de assertiviteit zonder agressie. Hij opent, reinigt en activeert de chakra’s van hart en zonnevlecht en verwijdert hier oude bagage. Hij maakt je rustig om beter naar je innerlijk te kunnen luisteren.

 

Zonnesteen brengt warmte, vreugde en geluk en de herstellende kracht van de zon in je dagelijkse leven. Zonnesteen is een alchemistische steen, de energie lijkt op een hoorn des overvloeds die je helpt bij alles waar je behoefte aan hebt of naar verlangt. Zonnesteen geeft een gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Zij die angstig zijn en aan zichzelf twijfelen zullen ontdekken dat zonnesteen gevoelens van onwaardigheid kan wegnemen die verhinderen dat je volledig degene wordt die je bent. Zonnesteen is yang en is heel fijn bij maansteen die yin is; het geeft een schitterende harmonie met elkaar. 

 

Maansteen weerkaatst en herinnert ons dat alles deel uitmaakt van een cyclus van verandering, zoals de maan ook wast en afneemt. Het helpt je om zonder weerstand mee te bewegen in de natuurlijke cycli, en de cycli van het leven. Haar krachtigste effect is het kalmeren van emoties. Maansteen maakt bewust van het onbewuste, bevordert intuïtie en empathie. 

 

Mosagaat is een steen voor een nieuw begin, het helpt bij het opheffen van blokkades en bij afscheid nemen en loslaten van het verleden. Mosagaat werkt aardend en stabiliserend. De zachte en voedende energie van deze steen brengt lichaam, geest en ziel terug naar hun natuurlijke, evenwichtige toestand en brengt stabiliteit en rust op al deze niveaus. Het helpt je om weer tot jezelf te komen. De steen geeft je het gevoel op je plek te zijn en laat je ware ik naar boven komen. Het laat je de kern en wat écht belangrijk is om je heen en in jezelf zien. 

 

Kunziet met zijn zachte, liefdevolle Engelen energie brengt je overgave aan het goddelijke en verbindt je direct met de Engelensferen. Het kristal brengt heling in negatieve gevoelens en geeft inzicht in je eigen processen, alle bezien vanuit een hoger licht. Het beschermt je aura tegen negativiteit en energieën van anderen, maar beschermt en heelt je ook bij het transformeren van oude karmische stukken. Het plaatst je bewustzijn in een hogere trilling en helpt je herinneren aan je eigen goddelijke liefdeskracht. Kunziet zorg voor ware genezing op alle niveaus van ons wezen, laat ons gewoon onszelf zijn, ongeacht invloeden van buiten en fysieke beperkingen.

 

Chrysopraas werkt sterk zuiverend en geeft een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Het geeft je ook het gevoel een deel van het goddelijke geheel te zijn. Chrysopraas vermindert afhankelijkheid van de liefde en goedkeuring van anderen en stimuleert een positieve houding, acceptatie en vertrouwen in zowel jezelf als het grotere geheel. Het helpt meer open staan voor de spirituele kant van het leven en helpt in een meditatieve toestand komen.

 

Naast de stenen bevat de piramide koper en aluminium. Deze metalen helpen om de kracht en energie van de piramide en de stenen te versterken.

 

Afmeting

De basis van deze piramide is 8,5 x 8,5 cm, de hoogte is 14,5 cm.

 

Kosten

Deze piramide 'After the Storm' kost 160 euro (inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor zakelijke aanschaf). Dit bedrag is exclusief verzendkosten voor een aangetekend pakket a €8,95. Ophalen in Midden Drenthe kan ook.