Sound & Energy healing

Tijdens een energetische healing zet ik een combinatie in van reiki door middel van handoplegging en de helende werking van klank. Daarnaast maak ik intuïtief gebruik van stenen en geur ter ondersteuning van de healing.

 

Reiki betekent in het Japans 'universele levensenergie'. Door middel van handoplegging wordt deze levensenergie geconcentreerd doorgegeven. Reiki zorgt voor een betere doorstroming van de energie waardoor vastgezette blokkades los kunnen komen en er een nieuwe balans kan ontstaan op lichamelijk, emotioneel en mentaal vlak. Ik werk al 18 jaar met reiki. Mijn ervaring is dat het combineren van reiki met klankwerk een zeer helende uitwerking heeft.

 

Klank bestaat uit trillingen welke diep in je lichaam doorwerken. Je lichaam bestaat voor zo'n 70% uit water. Als je een steentje in het water gooit, ontstaan er rimpelingen die zich over het water uitspreiden. Zo ongeveer werken klanken en trillingen ook door in je lijf. Je lichaamscellen resoneren mee op de trillingen die een weg zoeken door het water van je lichaam. Hierdoor kunnen vastgezette emoties en spanningen op een zachte manier in beweging worden gebracht waardoor je energie beter kan doorstromen en er ontspanning, rust en balans ontstaat in je lichaam. 

 

Tijdens de sessie zet ik onder andere mijn stem en verschillende instrumenten in (zoals kochi gong, klankschaal, ratel, drum, regenpijp, mondharp). Daarnaast maak ik intuïtief gebruik van stenen die ik bijvoorbeeld op een bepaald lichaamsdeel of bij je voeten of hoofd leg, en ik maak soms gebruik van geuren. 

  

Een individuele sessie van 1 uur kost 60 euro, een sessie van 1,5 uur kost 80 euro.

Een strippenkaart is ook mogelijk; 3 strippen van een uur voor 150 euro, of 3 strippen van 1,5 uur voor 210 euro. Deze strippenkaart is drie maanden geldig. De tarieven zijn voor particulieren inclusief btw, en zakelijk exclusief btw.