Online kaartlegging

Worstel je met een vraag waar je graag helderheid in wilt krijgen? Wil je erachter komen wat je blinde vlekken zijn met betrekking tot een bepaald thema? Ben je benieuwd naar het waarom achter hoe bepaalde dingen in je relatie verlopen? Of wil je hulp bij het maken van een beslissing in welk pad te volgen? 

 

De tarotkaarten bevatten archetypische informatie en diepe wijsheden. Het is een manier om je te verbinden met je onderbewuste en van daaruit inzichten te krijgen in de vragen waar je mee zit. 

 

Deze kaartlegging vindt plaats vanuit een interactie tussen ons en de kaarten. Het is geen waarzeggerij, ik ga niet jouw toekomst voorspellen en zeggen wat je zou moeten doen. Wel ga ik je helpen bij het interpreteren van de kaarten die naar voren komen bij deze legging. Zodat je zelf de boodschappen kunt duiden en je met behulp van de kaarten zelf je richting kunt bepalen. 

 

Als je een idee wilt krijgen van hoe een kaartlegging eruit ziet, klik dan hier om een voorbeeld te zien van een kaartlegging die ik heb gedaan om naar de dieperliggende betekenis van het Coronavirus te kijken.

 

 

Tarieven

Een online kaartlegging duurt 1 a 1,5 uur. De kosten zijn 35 euro voor 1 uur of 45 euro voor 1,5 uur (voor particulieren inclusief btw, zakelijk exclusief btw). Indien gewenst krijg je een geluidsopname van de online sessie.