Holistische therapie en coaching

"In verband met de 'Social Distancing' -maatregelen omtrent Corona, geef ik momenteel alleen online sessies. Het grootste deel  van de tools waarmee ik coach, kunnen even effectief online als in real life ingezet worden. Dus ook nu kun je bij mij terecht met vraagstukken waar je je licht op wilt laten schijnen. Wellicht dat er juist nu in deze tijd allerlei thema's bij je naar boven komen. Ben jij zoekende in de Corona-crisis? Bots je tegen je grenzen aan? Wil je juist nu reflecteren op jezelf en je visie helder krijgen? Wil je de transformatie aangaan en worden wie je bedoeld bent te zijn?"

 

Loop je vast in je werk of privéleven? Weet je niet meer wat je wilt of wie je echt bent? Met holistische therapie en coaching werk ik op verschillende lagen (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) om je meer bewustzijn te laten krijgen in de dieperliggende oorzaken hiervan en om je weer meer in verbinding te brengen met jezelf, je drijfveren en verlangens.

 

Hoe werk ik?

De eerste afspraak is een intake/kennismakingsgesprek. Deze intake is om te voelen of er een klik is en om helder te krijgen wat de vraag is waar de begeleiding zich op mag richten. In de begeleiding neem ik je proces niet uit handen, maar ik help je om je eigen antwoorden te vinden. Want alleen als het inzicht vanuit jezelf komt, klopt het voor jou en kun je een blijvende verandering tot stand brengen en op eigen kracht opnieuw vorm geven aan je leven. De route hiervoor is voor iedereen anders en krijgt vorm door de samenwerking die tussen ons ontstaat op basis van gelijkwaardigheid. De consulten kunnen coachend van aard zijn waarbij ik je vanuit verschillende coachingstechnieken kan begeleiden, of therapeutisch van aard waarbij ik onder andere regressie- en reïncarnatietherapie, lichaamsgericht werk, creatieve therapie, systemisch werk, en chakrapsychologie (oa de karakterstructuren) in kan zetten. Het begeleidingstraject is relatief kortlopend, meestal een paar tot 10 consulten. 

 

Tarieven

Het eerste vrijblijvende intakegesprek van maximaal een uur is gratis. Vervolgafspraken bestaan uit een consulten van 1 uur of 1,5 uur. De tarieven hiervoor zijn respectievelijk 60 euro en 80 euro (voor particulieren inclusief btw, zakelijk exclusief btw). Het wijzigen of annuleren van een afspraak kan tot 48 uur van te voren (schriftelijk per mail of sms-bericht, vermeld hierbij je naam en datum van de afspraak). Bij niet of te laat afzeggen breng ik  de gereserveerde tijd in rekening. Mijn consulten worden niet vergoed door zorgverzekeraars.