Womb healing, 13e Rite van de Munay Ki

De 13e Rite van de Munay Ki is een prachtige baarmoederheling waarmee je jouw moederschoot van creatie in balans brengt. Je maakt contact met de pijnen die je los wilt laten om zo ruimte te maken om te creëeren en te manifesteren waar je echt naar verlangt. Want dat is wat je met de kracht van je baarmoeder kunt doen; je leven creëren en manifesteren.

 

Your Womb is not a place to store fear and pain
Your Womb is to create and to give birth to life.

 

De baarmoeder is van oorsprong een plek van creatie en leven geven. Het is ook de plek waar vrouwen bewust en/of onbewust pijn, angst en trauma in opgeslagen hebben; uit dit leven, vorige levens en uit generaties vrouwen voor ons. De vrouwelijke energie is eeuwenlang (bij zowel vrouwen als mannen) onderdrukt, mede door eeuwen van patriarchaat. Nu is de tijd om de kracht van de vrouwelijke energie te herinneren.

 

'The Rite of the Womb' is zeer krachtig en brengt in alle zachtheid heling en balans in je baarmoeder en vrouwelijke energie waardoor je gevoel van zelfvertrouwen, eigenwaarde en innerlijke wijsheid weer volop zal kunnen stromen. Het is een heling en een blessing... een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn.

 

Tijdens deze ochtend maken we in een cirkel van vrouwen contact met onze pijnen die we willen loslaten EN met wat we willen manifesteren nadat er weer creatie-ruimte is gekomen. We werken met de energie van onze harten, baarmoeders, bloemblaadjes, adem en intentie en het levengevende element water. Ook leer je hoe je deze rite in de loop van de tijd zelf bekrachtigt in verbinding met je eigen maancyclus. Deze rite is toegankelijk voor alle vrouwen, of je wel of niet menstrueert, of je wel of geen baarmoeder meer hebt. Je bent van harte welkom om deze Rite te ontvangen. Nadat je de Rite hebt ontvangen kun je deze zelf ook doorgeven aan andere vrouwen.

 

Locatie: Centrum aan het Spaarne, Spaarne 112, Haarlem

Datum en tijd: zondag 15 december 2019, inloop vanaf 9.45, start ochtend 10.00 uur, eindtijd 13.00 uur is een richttijd

Kosten: 35 euro (waarvan 15 euro aanbetaling, na het overmaken van de aanbetaling is je aanmelding pas definitief)

Meenemen: We zitten deze avond op de grond, er zijn meditatiekussens en dekens aanwezig. Voel je vrij om je eigen kussen, vachtje, warme sokken, enzovoorts mee te brengen zodat je het lekker comfortabel hebt. Verder dien je water voor het ritueel mee te nemen (meer informatie volgt na aanmelding).

Aanmelden: door een mail te sturen met je naam en telefoonnummer naar info@rheatanya.nl