Summer Sisters

In juli en augustus organiseer ik vijf Summer Sisters samenkomsten in de natuur. 

 

Wat gaan we doen?

We gaan samenkomen in de natuur waarbij sisterhood en verbinding centraal staan. Verbinding met jezelf, met elkaar en met de natuur. Met dit als uitgangspunt zal iedere avond een andere invulling hebben. Verbinden met de elementen, reizen met je totemdier, dankbaarheidsritueel voor de Aarde/het leven, contact maken met de energieën en wezens van de natuur, enz. Wat ik op welke dag doe, weet ik nu nog niet precies omdat het ook afhankelijk is van het weer. Maar ik zal voor de Summer Sisters in ieder geval een groepsapp aanmaken (of via mail als dat je voorkeur heeft) waarbij ik een aantal dagen van te voren aangeef wat het thema van de aankomende datum en de precieze locatie zal zijn. Er zal sowieso iedere avond ruimte zijn om in veiligheid en openheid met elkaar te delen in een deelcirkel.

Het idee is dat je minimaal 3 van de 5 bijeenkomsten bijwoont zodat we een ‘wat vastere groep’ hebben en we elkaar daardoor wat beter leren kennen en dieper kunnen verbinden. 

 

Welke data?

De data zijn de woensdagavonden van 18.45 tot 21.45 uur op:

3 juli

17 juli

31 juli

7 augustus

21 augustus

 

Let op: de Summer Sister avonden zijn in principe 1x per 2 weken, met 1 uitzondering (31 juli en 7 augustus) omdat dat voor mezelf agenda technisch niet anders kon.  

 

In de natuur…. Maar waar dan? 

Ik zal kijken naar fijne rustige plekjes waar we zoveel mogelijk ongestoord samen kunnen zijn. Denk bv aan Leyduin en Kennemerduinen, en als jullie nog fijne rustige plekjes kennen, tips zijn welkom, dus laat het me gerust weten! 

 

Vervoer? 

Als je zelf een auto hebt, is het ongetwijfeld prima te doen om bij de natuurgebieden te komen. Maar als je geen auto hebt, en fietsen geen optie is, dan zijn er vast mogelijkheden om met iemand mee te rijden. Ik kan sowieso maximaal 4 personen ophalen bij bv bushalte Julianaplein in Heemstede of Station Heemstede Aerdenhout. Dus als je vervoer zoekt, of als je ruimte hebt om iemand mee te nemen, laat het weten. Dit kan eventueel ook afgestemd worden via de groepsapp die ik aan ga maken.

 

Kosten?

3 bijeenkomsten: 40 euro 

4 bijeenkomsten: 45 euro 

5 bijeenkomsten: 50 euro 

Na aanmelding kun je het bedrag overmaken.

 

Aanmelden?

Door mij een mailtje te sturen op info@rheatanya.nl. Na overmaken van het bedrag is je aanmelding definitief.

Geef graag ook je telefoonnummer aan me door.

 

Als je nog vragen hebt, laat het me gerust weten.

Warme groet,

Rheatanya