Sprookjes en klankreis

Laat je op deze ontspannende middag meevoeren op de wijsheden en boodschappen van een aantal korte sprookjes en mythen. Sprookjes zijn niet zomaar leuke verhaaltjes, ze bevatten grote levenslessen gaan over belangrijke thema's in het leven. Met hun taal in symbolen en archetypen (oerbeelden uit het collectieve onbewuste), raken ze diepe delen in ons aan. Ze geven voeding aan onze Ziel die hier herkenning in vindt. 

 

Ook klanken met verschillende trillingen werken diep in ons door. Klanken kunnen gevoelens en herinneringen losmaken, heling brengen. Op deze middag zet ik klank in, om in ontspanning, ondersteuning te bieden om de oude kennis uit de sprookjes hun weg te laten vinden in je systeem. 

 

We gaan op deze avond geen sprookjes analyseren, maar je mag in ontspanning de diepere betekenissen bij je binnen laten komen. Erop vertrouwend dat je precies datgene uit de sprookjes haalt wat je nodig hebt, waar je herkenning in vindt, of troost, of heling, of steun. Ik zal een aantal sprookjes en mythen voorlezen en na ieder sprookje zal ik een tijdje klanken. Op gevoel maakt ik hierbij gebruik van bijvoorbeeld mijn stem, drum, gong, fluit, klankschalen, oceandrum, ratels. 

 

Praktische informatie

Datum: zondag 15 december 2019

Tijd: 15.00 - 17.00 uur (inloop vanaf 14.45 uur)

Locatie: Centrum aan het Spaarne, Spaarne 112, Haarlem

Kosten: 12,50 euro overmaken bij aanmelding voor 1 december, 15 euro overmaken bij aanmelding na 1 december, of contant aan de deur. Ook bij last minute besluit om te komen ben je welkom. Inclusief thee en wat lekkers.

Aanmelden: door een mail te sturen met je naam en telefoonnummer naar info@feminabulous.com en de aanbetaling over te maken.