Inwijdingen Munay Ki

Wil je meer eenheidsbewustzijn ervaren en leven vanuit je kracht, vanuit wie je in wezen bent? De Munay Ki bestaat uit negen prachtige inwijdingen die je hierbij helpen.

 

De inwijdingen zorgen voor een grote schoonmaak in je energielichaam waardoor je energie opgeschoond wordt van oude patronen uit je verleden en er ruimte ontstaat om nieuwe energie te ontvangen die afgestemd is op wie je in essentie bedoeld bent te zijn. De Munay Ki laat je meer kracht, verbondenheid, liefde en inzicht ervaren.

 

Tijdens de inwijdingen wordt met intentie en aandacht in de vorm van een ritueel energie naar je overgedragen. Je kunt het zien alsof er een energetisch zaadje in je energieveld wordt geplant voor heling en bewustwording, die met jouw aandacht verder tot groei en volledige wasdom zal komen.

 

De Munay Ki inwijdingen zijn ons geschonken door de sjamanen van de Q'eros, een volk uit het Andesgebied van Peru. De Q'eros zijn de laatste nog traditioneel levende, rechtstreekse afstammelingen van de Inca's. De Amerikaan Alberto Villoldo, van de Four Winds Society, heeft in nauwe samenwerking met de Q'eros, de inwijdingen in vorm aangepast zodat ze beter aansluiten bij onze westerse beleving terwijl de oorspronkelijke kracht behouden is. 

 

In maart kun je in een klein groepje (maximaal 4 deelnemers) de negen inwijdingen van de Munay Ki ontvangen. De inwijdingen worden verdeeld over drie ochtenden gegeven. Tijdens de eerste bijeenkomst op 8 maart geef ik uitleg over de Munay Ki en leer je hoe je een Sacred Space of Gewijde Ruimte kunt neerzetten. Ook leer je het Vuurritueel, wat de basis van de Munay Ki vormt en wat je thuis kunt herhalen om de energetische overdracht verder te voeden en tot groei te brengen. Daarnaast ontvang je de eerste drie inwijdingen; de Healers Rite, de Bands of Power en de Harmony Rite.

Op de tweede bijeenkomst op 15 maart ontvang je de Seeers Rite, de Daykeepers Rite en de Wisdomkeepers Rite.

En op de derde dag op 22 maart ontvang je de laatste drie energietransmissies: de Earthkeepers Rite, de Starkeepers Rite en de Creators Rite. 

 

Nadat je de inwijdingen hebt ontvangen, kun je ze zelf ook doorgeven aan anderen.

 

Locatie: De Nieuwe Lente - Raadhuisstraat 56A - Heemstede

Data: vrijdag 8, 15 en 22 maart 2019.

Tijd: 9.30 - 12.30. De eindtijd is een richttijd.

Aanmelden: door een mail te sturen met je naam en telefoonnummer naar info@rheatanya.nl. Je plekje is definitief gereserveerd als ik de aanbetaling van 50 euro heb ontvangen. De gegevens hiervoor stuur ik door na aanmelding via de mail.